رسپی سالاد سیب زمینی :
مواد لازم:
- 1 کیلو سیب زمینی
- 2 عدد هویچ
- 1 مشت شوید
- یک مشت جعفری
- 1 عدد فلفل دلمه ای
- 3 ساقه پیازچه
- 1 لیوان ذرت
- 1 لیوان خیارشور خرد شده
- 4 قاشق غذاخوری سس مایونز
- 1 لیوان ماست
- نمک
طرز تهیه سالاد سیب زمینی :
سیب زمینی ها را پوست کنید و مکعب های کوچک خرد کنید نمک اضافه کنید و در حد نرم شدن آبپز کنید. آب سیب زمینی های آبپز شده را صاف کنید و داخل ظرفی بریزید و کنار بگذارید تا خنک شود. سپس شوید را ریز خرد کنید هویچ را پوست کنده و رنده کنید و به همراه خیارشورهای خرد شده به سیب زمینی ها اضافه کنید. سس مایونز و ماست را داخل یک کاسه بریزید و مخلوط کنید.
سپس سس را به سالاد اضافه کنید و خوب هم بزنید. سالاد را داخل قالب کمربندی کیک سلفون کشیده اید، بریزید و خوب فشرده کنید و روی آن را بپوشانید. جعفری و پیازچه را ریز خرد کنید روی سالاد بچینید، سپس به ترتیب ذرت را بچینید. یک فلفل دلمه ای قرمز متوسط را گرد گرد ببرید و روی سالاد به شکل گل بچینید. کمربندی قالب را باز کنید و سالاد را سرو کنید. نوش جان