پاستای سوسیس پنیری

پاستای سوسیس پنیری : طرز تهیه و دستور پخت غذای آسان و خوشمزه

آموزش آشپزی غذای ملل

رسپی پاستای سوسیس پنیری :

مواد لازم :

  • روغن زیتون، 1 قاشق غذاخوری
  • سوسیس، 380 گرم
  • پیاز کوچک، یک عدد (ریز خرد شده)
  • سیر، 2 حبه پوره شده
  • کنسرو گوجه فرنگی کبابی، یک عدد 400 گرمی
  • پاستای پنه، 1 و ½ پیمانه نپخته
  • استاک مرغ (آب مرغ طبخ شده با ادویه ها)، 1 و ½ پیمانه
  • شیر، ½ پیمانه
  • پنیر چدار رنده شده، 1 پیمانهپ
  • پیازچه ریز خرد شده برای تزیین

طرز تهیه پاستای سوسیس پنیری :

1- یک تابه بزرگ را روی حرارت بگذارید و داخل آن روغن بریزید و بچرخانید تا همه جای تابه به روغن آغشته شود.
2- پیاز و سوسیس را داخل تابه ریخته به مدت 5 تا 7 دقیقه تفت داده بپزید. هر ازگاهی هم بزنید. پیاز بایستی نرم شده و سوسیس هم قهوه ای روشن شود. سیر را اضافه کنید و برای یک دقیقه دیگر هم بزنید.


3- گوجه فرنگی، پاستا، آب مرغ و شیر را اضافه کرده و مخلوط کنید تا به جوش آید. حرارت را کم کنید و درب ظرف را بگذارید و برای 10 تا 12 دقیقه بپزید تا پاستا کاملا پخته شود.
4- پنیر چدار را اضافه کرده هم بزنید تا پنیر ذوب شود.
5- با پیازچه تزیین و سپس سرو کنید.

پاستای سوسیس پنیری

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

CAPTCHA ImageChange Image