• Peykanielaheh@gmail.com
  • ۰
    سبد خرید
      هیچ محصولی در سبد خرید وجود ندارد.
    ۰
    سبد خرید
      هیچ محصولی در سبد خرید وجود ندارد.

    طرز تهیه مافین هلو : دستور پخت شیرینی و کیک کافی شاپی در خانه

    طرز تهیه مافین هلو

    طرز تهیه مافین هلو :

    مواد لازم مافین :

    • آرد، 1 و ½ پیمانه
    • بکینگ پودر، 1 و ½ قاشق چایخوری
    • نمک، ½ قاشق چایخوری
    • شکر، 2/3 پیمانه
    • هلوی تازه‌ی خرد شده، 2 پیمانه
    • شیر کامل، ½ پیمانه
    • تخم مرغ، 1 عدد
    • روغن مایع، ¼ پیمانه

    مواد لازم رویه کرامبلی :

    • آرد، ¼ پیمانه
    • شکر، ¼ پیمانه
    • دارچین، 1 پنسه
    • کره سرد، 3 قاشق غذاخوری

    طرز تهیه مافین هلو :

    1- فر را در 180 درجه سانتیگراد روشن کنید و یک قالب بزرگ مافین هشت تایی را آماده کنید
    2- آرد، بکینگ پودر، نمک و شکر را داخل کاسه ای ریخته و کامل با یکدیگر مخلوط کنید.
    3- ¾ پیمانه ازهلوی خرد شده را برای رویه نگهدارید و بقیه را اضافه کنید و مخلوط کنید تا کاملا با مواد آردی پوشش داده شوند.
    4- شیر، تخم مرغ و روغن را اضافه کنید و به وسیله قاشق پلاستیکی مخلوط کنید در حدی که آرد داخل مایع حل شده و باز شود.


    5- مایه را داخل مافین ها تقسیم کنید در حدی که ¾ از هر قالب پر شود.
    برای تهیه رویه:
    1- آرد، شکر و دارچین را داخل یک کاسه کوچک با یکدیگر مخلوط کنید، سپس کره سرد را به صورت تکه های درشت اضافه کنید و با نوک انگشتان مخلوط کنید تا به صورت خرده نان درآید.


    2- باقیمانده خرده هلوها را روی مافین های بریزیدو سپس یک قاشق از رویه کرامبلی آماده روی آن بریزید
    3- مافین ها را به مدت 20 دقیقه داخل فر 180 درجه تا زمانی که روی آنها طلایی شوند، بپزید. با خلال دندان پخت مافین را کنترل کنید.

    این مافین ها داخل یک ظرف دربسته به مدت 3 روز در یخچال قابل نگهداری است.

    طرز تهیه مافین هلو

    About The Author