سس ارده گشنیز و لیمو

سس ارده گشنیز و لیمو : طرز تهیه با روش آسان در خانه مثل بیرون

آموزش آشپزی غذای ملل

رسپی سس ارده گشنیز و لیمو :

از این سس می توانید برای انواع سالاد ها، سینی سبزیجات و گوشت استفاده کنید.

مواد لازم:

  • گشنیز خرد شده، ½ پیمانه
  • آّب، ¼ پیمانه
  • روغن زیتون، 3 قاشق غذاخوری
  • ارده، 2 قاشق غذاخوری
  • آب یک لیمو
  • سیر، 1 حبه کوچک
  • نمک، 8/1 قاشق چایخوری

طرز تهیه سس ارده گشنیز و لیمو :

همه مواد را داخل مخلوط کن یا غذاساز بریزید و برای 20 ثانیه مخلوط کنید تا خوب مخلوط شود. این سس داخل یک ظرف دربسته به مدت 4 روز قابل نگهداری است.

سس ارده گشنیز و لیمو

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

CAPTCHA ImageChange Image