طرز تهیه کیک برگردان آناناس کلاسیک :
مواد لازم:
- کره ذوب شده، 1/3 پیمانه
- شکر قهوه ای، 2/3 پیمانه
- کمپوت آناناس ورقه ای، 1 عدد (520 گرمی)
- گردوی خرد شده، ½ پیمانه
- تخم مرغ درشت، 3 عدد (زرده و سفیده جدا) در دمای محیط
- اسانس وانیل، 1 قاشق چایخوری
- آرد، 1 پیمانه
- بکینگ پودر، 1 قاشق چایخوری
- نمک، ¼ قاشق چایخوری
- گیلاس 9 عدد
- خامه فرم گرفته (اختیاری)
دستور پخت کیک برگردان آناناس کلاسیک :
1- فر را درجه 180 درجه سانتیگراد روشن کنید. داخل یک قالب 23 سانتیمتری مربعی، کره و شکر قهوه ای را مخلوط کنید. آب کمپوت آناناس را بگیرید و 1/3 پیمانه از آن را نگه دارید. 9 ورقه از آناناس ها را به صورت یک لایه روی شکر بچینید (آناناس های باقیمانده را برای استفاده های بعدی در یخچال بگذارید). روی آن گردوی خرد شده بپاشید و کنار بگذارید.
2- زرده های تخم مرغ را داخل یک کاسه بریزید و هم بزنید تا رنگ آن لیمویی شود. شکر را کم کم اضافه کنید و هم بزنید. وانیل و آب آناناس باقیمانده را اضافه کنید و مخلوط کنید. آرد، بکینگ پودر و نمک را ترکیب کنید به خمیر اضافه کنید و خوب هم بزنید.
3- داخل یک کاسه کوچک سفیده های تخم مرغ را بریزید و با سری های تمیز همزن با سرعت بالا هم بزنید تا سفید شده و فرم بگیرد. سپس آن را با لیسک با مایه کیک مخلوط کنید. مایه کیک را به آرامی قاشق قاشق داخل قالب بریزید.
4- کیک را به مدت 30 تا 35 دقیقه تا زمانی که خلال دندان تمیز از داخل کیک بیرون آید، بپزید. قالب را از فر خارج کرده و قبل از برگرداندن درون ظرف سرو اجازه دهید 10 دقیقه بماند. داخل حلقه های آناناس یک عدد گیلاس بگذارید. اگر دوست داشتید می توانید با خامه فرم گرفته تزیین کنید.