• Peykanielaheh@gmail.com
  • ۰
    سبد خرید
      هیچ محصولی در سبد خرید وجود ندارد.
    ۰
    سبد خرید
      هیچ محصولی در سبد خرید وجود ندارد.

    طرز تهیه پای زردآلو : رسپی کیک خونگی با روش آسان

    طرز تهیه پای زردآلو

    رسپی و طرز تهیه پای زردآلو خونگی:

    کیک با طعم و بافت بی نظیر، پیشنهاد میکنم حتما امتحان کنید.

    مواد لازم:

    • تخم مرغ : 3 عدد
    • شکر : یک پیمانه
    • روغن مایع : نصف پیمانه
    • شیر : نصف پیمانه
    • بکینگ پودر : یک قاشق چایخوری
    • وانیل : یک دوم قاشق چایخوری
    • آرد : حدودا دو پیمانه (من کمی بیشتر ریختم تا زردآلوها در مایع کیک فرو نره)
    • زردآلوی تازه : به مقدار لازم

    طرز تهیه پای زردآلو با روش آسان:

    تخم مرغ و شکر رو 3 دقیقه هم بزنید.
    سپس روغن، شیر و وانیل را اضافه و مخلوط کنید .
    مواد خشک (آرد و بیکینگ پودر و وانیل) رو الک کنید و به مایع اضافه کنید


    مایه ی کیک آماده رو توی قالب های مورد نظر ریخته و روش برش های زردآلو بچینید. درفر 180 درجه ی گرم حدود 25 تا 30 دقیقه بزارین بپزه تا زیر و روش طلایی بشه.
    بعد از پخت و سرد شدن روی کیک ها پودر قند و پودر پسته بپاشید.
    نکته: حتما کیک رو توی قالب پای یا قالبی درست کنید که ارتفاعش کم باشه

    طرز تهیه پای زردآلو

    About The Author