طرز تهیه دسر شنی :
مواد لازم:
- 3 عدد تخم مرغ
- 1 لیوان شکر دانه ریز
- یک استکان شیر
- 1 استکان روغن مایع
- یک و نیم لیوان آرد
- 1 پاکت (5 گرمی) وانیل شکری یا وانیل خالص کمی
- 1 پاکت (10 گرمی) بکینگ پودر
- 3 قاشق غذاخوری پودر کاکائو
- برای مرطوب کردن
- 1 لیوان شیر
مواد لازم کرم:
- 1 لیتر شیر
- 3 قاشق غذاخوری پر نشاسته
- 2 قاشق غذاخوری آرد
- 1 لیوان شکر دانه ریز
- 3 قاشق غذاخوری پودر کاکائو
- 1 پاکت (80 گرم) شکلات
- یک قاشق مرباخوری کره
- 1 پاکت (5 گرم) وانیل شکری
برای رویه دسر :
- یک بسته (170 گرم) بیسکوئیت کاکائویی پودر شده
طرز تهیه دسر شنی :
برای کیک: تخم مرغ و شکر را هم بزنید تا سفید و پوک شود. شیر و روغن مایع را اضافه کنید و مخلوط کنید. سپس آرد، پودر کاکائو، وانیل و بکینگ پودر را نیز الک کرده اضافه کنید و خوب مخلوط کنید. مایه را در قالب فر چرب شده بریزید و در فر از پیش گرم شده در دمای 180 درجه سانتیگراد بپزید.
برای کرم: شیر، آرد، نشاسته، شکر و پودر کاکائو را داخل قابلمه ای بریزید و مخلوط کنید. مخلوط را روی اجاق بگذارید و مدام هم بزنید و بپزید تا پخته و غلیظ شود و از روی حرارت بردارید. به کرمی که قوام گرفته و غلیظ شده است، کره، شکلات و وانیل را اضافه کنید و مخلوط کنید تا کره و شکلات ذوب شده و مخلوط شوند.
کیک را که از فر خارج کردید همینکه از حرارت افتاد با یک لیوان شیر آن را مرطوب کنید. کرم داغ را روی کیک گرم بریزید و کرم را روی کیک پخش کنید. بگذارید کرم و کیک کاملا سرد شده و کرم سفت شود. سپس یک بسته بیسکوئیت کاکائویی را پودر کرده و روی لایه کرمی بپاشید. دسر راحداقل برای 4 تا 5 ساعت در یخچال بگذارید و به شکل دلخواه تزیین کرده و سرو کنید. نوش جان