• Peykanielaheh@gmail.com
  • ۰
    سبد خرید
      هیچ محصولی در سبد خرید وجود ندارد.
    ۰
    سبد خرید
      هیچ محصولی در سبد خرید وجود ندارد.

    نان ترکی آچما : طرز تهیه با روش اسان در خانه

    نان ترکی آچما
    نان ترکی آچما

    طرز تهیه نان ترکی آچما :

    مواد لازم:

    • یک لیوان شیر ولرم (200میلی )
    • یک استکان آب ولرم (150میلی )
    • یک استکان روغن مایع
    • یک قاشق مرباخوری نمک
    • یک و نیم قاشق غذاخوری شکر
    • نصف پاکت خمیر مایع خیس (21گرم )یا یک پاکت خمیر مایه خشک
    • یک عدد تخم مرغ (زرده برای رومال )
    • 5 لیوان آرد

    برای وسط خمیر:

    • 50گرم کره
    • برای رومال:
    • یک عدد زرده تخم مرغ
    • یک قاشق شیر

    طرز تهیه نان ترکی آچما :

    شیر آب روغن مایع سفیده تخم مرغ شکر و نمک و خمیر مایه را مخلوط می کنیم و هم می زنیم تا خمیر مایه حل شود آر را با کنترل اضافه می کنیم و خوب ورز می دهیم تا خمیر نرمی که کمی چسبندگی دارد تهیه شود.


    روی خمیر را پوشانده و یک ساعت استراحت می دهیم . بعد از استراحت خمیر را به 12 قسمت چانه می کنیم روی هر چانه یک قاشق چایخوری کره نرم قرار می دهیم .

    با دست به اندازه بشقاب میوه خوری باز کرده و رول کنید. بعد از اینکه همه چانه ها را رول گردید مانند ویدئو بپیچید و شکل حلقه داده داخل سینی فر که کاغذ روغنی انداخته است قرار دهید .

    دوباره رکی خمیر ها را پوشانده 10-15دقیقه استراحت دهید . با مخلوط زرده و یک قاشق شیر رومال زده کنجد یا سیاهدانه بپاشید. در فری که از قبل روی 200 درجه گرم شده تا طلایی شدن دوی نان ها بپزید. بعد از د آوردن از فر 5دقیقه روی نان ها را با دستمال مرطوب بپوشانید.
    نوش جان

    About The Author