طرز تهیه نان ترکی آچما :
مواد لازم:
- یک لیوان شیر ولرم (200میلی )
- یک استکان آب ولرم (150میلی )
- یک استکان روغن مایع
- یک قاشق مرباخوری نمک
- یک و نیم قاشق غذاخوری شکر
- نصف پاکت خمیر مایع خیس (21گرم )یا یک پاکت خمیر مایه خشک
- یک عدد تخم مرغ (زرده برای رومال )
- 5 لیوان آرد
برای وسط خمیر:
- 50گرم کره
- برای رومال:
- یک عدد زرده تخم مرغ
- یک قاشق شیر
طرز تهیه نان ترکی آچما :
شیر آب روغن مایع سفیده تخم مرغ شکر و نمک و خمیر مایه را مخلوط می کنیم و هم می زنیم تا خمیر مایه حل شود آر را با کنترل اضافه می کنیم و خوب ورز می دهیم تا خمیر نرمی که کمی چسبندگی دارد تهیه شود.
روی خمیر را پوشانده و یک ساعت استراحت می دهیم . بعد از استراحت خمیر را به 12 قسمت چانه می کنیم روی هر چانه یک قاشق چایخوری کره نرم قرار می دهیم .
با دست به اندازه بشقاب میوه خوری باز کرده و رول کنید. بعد از اینکه همه چانه ها را رول گردید مانند ویدئو بپیچید و شکل حلقه داده داخل سینی فر که کاغذ روغنی انداخته است قرار دهید .
دوباره رکی خمیر ها را پوشانده 10-15دقیقه استراحت دهید . با مخلوط زرده و یک قاشق شیر رومال زده کنجد یا سیاهدانه بپاشید. در فری که از قبل روی 200 درجه گرم شده تا طلایی شدن دوی نان ها بپزید. بعد از د آوردن از فر 5دقیقه روی نان ها را با دستمال مرطوب بپوشانید.
نوش جان