• Peykanielaheh@gmail.com
  • ۰
    سبد خرید
      هیچ محصولی در سبد خرید وجود ندارد.
    ۰
    سبد خرید
      هیچ محصولی در سبد خرید وجود ندارد.

    شیرینی شربتی پسته پاره : طرز تهیه با روش آسان در خانه مثل بیرون

    شیرینی شربتی پسته پاره

    طرز تهیه شیرینی شربتی پسته پاره :

    مواد لازم :

    • 125 گرم کره
    • 1 عدد تخم مرغ
    • 1 قاشق غذاخوری پودر شکر
    • نصف استکان (50 گرم) ایرمیک
    • 1 پاکت (10 گرمی) بکینگ پودر
    • 1 و نیم استکان پودر پسته
    • یک و نیم لیوان + 1 قاشق غذاخوری (230 گرم) آرد
    • 1 پاکت (5 گرمی) وانیل شکری یا وانیل خالص کمی
    • 1 قاشق غذاخوری روغن برای چرب کردن سینی فر

    شربت:

    • 2 و نیم لیوان شکر دانه ریز
    • 3 لیوان آب
    • آب نصف یک عدد لیمو
    • 2 قاشق غذاخوری پسته خرد شده برای روی شیرینی

    دستور پخت شیرینی شربتی پسته پاره :

    برای تهیه شربت آب و شکر را داخل قابلمه ای بریزید و مخلوط کنید و روی حرارت بگذارید. زمیانیکه شروع به جوشیدن کردن آب لیمو را اضافه کرده و 5 دقیقه دیگر بجوشانید. شربت آماده را از روی اجاق بردارید و بگذارید خنک شود.


    کره ای که 10 دقیقه در دمای اتاق مانده را داخل کاسه ای بریزید سپس تخم مرغ، پودر شکر، ایرمیک، پودر پسته، بکینگ پودر، وانیل و آرد را با کنترل اضافه کنید و مخلوط کرده و کمی ورز دهید تا خمیر نرمی درست شود. از خمیر به اندازه گردو برداشته در دست گرد کنید و روی آن کمی گود کرده در سینی چرب شده بچینید.

    شیرینی ها را به مدت 15 تا 20 دقیقه در فر از پیش گرم شده در دمای 180 درجه سانتیگراد بپزید. شیرینی را از فر خارج کنید. پس از دو سه دقیقه شربت خنک را روی آن بریزید و بگذارید 3 تا 4 ساعت به همان حال بماند. در قسمتهای گودی شیرینی پسته خرد شده بگذارید و سرو کنید. نوش جان


    نکته: قوام خمیر نباید سفت باشد. اگر سفت باشد، شربت پس از پخت به خوبی جذب شیرینی نمی شود.

    شیرینی شربتی پسته پاره

    About The Author