• Peykanielaheh@gmail.com
  • ۰
    سبد خرید
      هیچ محصولی در سبد خرید وجود ندارد.
    ۰
    سبد خرید
      هیچ محصولی در سبد خرید وجود ندارد.

    نان پوآچای شکل دار : طرز تهیه و دستور پخت نان ترکیه ای به روش آسان

    نان پوآچای شکل دار

    طرز تهیه نان پوآچای شکل دار ترکی :

    لیوان 200 میلی لیتر است. (چهارپنجم پیمانه قنادی یا یک لیوان دسته دار استاندارد)
    استکان 125 میلی لیتر است . (نصف پیمانه‌ی قنادی یا لیوان دسته دار)

    مواد لازم:

    • 2 لیوان شیر (ولرم باشد)
    • 1 استکان روغن مایع
    • 2 عدد تخم مرغ (زرده یکی از آنها را برای رویه کنار بگذارید)
    • 1 و نیم قاشق غذاخوری شکر
    • 1قاشق مرباخوری نمک
    • 5 و نیم لیوان آرد
    • 1 پاکت (10 گرمی) خمیرمایه فوری
    • برای داخل پوآچا:
    • 125 گرم کره
    • پنیر پیتزا
    • زرده تخم مرغ برای رومال
    • کنجد

    دستور پخت نان پوآچای شکل دار:

    مایه خمیر را با شیر ولرم و شکر مخلوط کنید . سپس بقیه مواد را اضافه کنید. آنها را مخلوط کرده و ورز دهید . خمیر نرمی آماده کنید. خمیر را به مدت یکساعت در جای گرم استراحت دهید.


    از خمیر به اندازه یک نارنگی در دست بردارید و به شکل مستطیل باز کنید. یک قسمت از آن را برشهایی به فاصله نیم سانتیمتر بزنید . روی آن کره یا مارگارین نرم شده بمالید. پنیر پیتزای رنده شده را روی آن بریزید. خمیر را رول کنید و دو طرف آن را به هم وصل کنید . داخل قالب مافین بگذارید. و دو باره خمیر را در داخل قالب استراحت دهید تا پف کند. (حدود نیم ساعت)


    روی خمیر زرده تخم مرغ مالیده و کنجد بپاشید. پوآچا ها را در فر از پیش گرم شده در دمای 180 درجه سانتیگراد در حدی که روی آنها سرخ شود، بپزید. نوش جان

    نان پوآچای شکل دار

    About The Author