طرز تهیه نان پوآچای شکل دار ترکی :
لیوان 200 میلی لیتر است. (چهارپنجم پیمانه قنادی یا یک لیوان دسته دار استاندارد)
استکان 125 میلی لیتر است . (نصف پیمانهی قنادی یا لیوان دسته دار)
مواد لازم:
- 2 لیوان شیر (ولرم باشد)
- 1 استکان روغن مایع
- 2 عدد تخم مرغ (زرده یکی از آنها را برای رویه کنار بگذارید)
- 1 و نیم قاشق غذاخوری شکر
- 1قاشق مرباخوری نمک
- 5 و نیم لیوان آرد
- 1 پاکت (10 گرمی) خمیرمایه فوری
- برای داخل پوآچا:
- 125 گرم کره
- پنیر پیتزا
- زرده تخم مرغ برای رومال
- کنجد
دستور پخت نان پوآچای شکل دار:
مایه خمیر را با شیر ولرم و شکر مخلوط کنید . سپس بقیه مواد را اضافه کنید. آنها را مخلوط کرده و ورز دهید . خمیر نرمی آماده کنید. خمیر را به مدت یکساعت در جای گرم استراحت دهید.
از خمیر به اندازه یک نارنگی در دست بردارید و به شکل مستطیل باز کنید. یک قسمت از آن را برشهایی به فاصله نیم سانتیمتر بزنید . روی آن کره یا مارگارین نرم شده بمالید. پنیر پیتزای رنده شده را روی آن بریزید. خمیر را رول کنید و دو طرف آن را به هم وصل کنید . داخل قالب مافین بگذارید. و دو باره خمیر را در داخل قالب استراحت دهید تا پف کند. (حدود نیم ساعت)
روی خمیر زرده تخم مرغ مالیده و کنجد بپاشید. پوآچا ها را در فر از پیش گرم شده در دمای 180 درجه سانتیگراد در حدی که روی آنها سرخ شود، بپزید. نوش جان