• Peykanielaheh@gmail.com
  • ۰
    سبد خرید
      هیچ محصولی در سبد خرید وجود ندارد.
    ۰
    سبد خرید
      هیچ محصولی در سبد خرید وجود ندارد.

    طرز تهیه سس کچاپ خانگی : دستور پخت به روش آسان و حرفه ای

    طرز تهیه سس کچاپ

    طرز تهیه سس کچاپ :

    مواد لازم:

    • میخک کامل 4 عدد
    • برگ بو 1 عدد
    • چوب دارچین 1 عدد
    • تخم کرفس، ¼ قاشق چایخوری
    • پوسته فلفل چیلی، ¼ قاشق چایخوری
    • آل اسپایس (فلفل فرنگی شیرین)، ¼ قاشق چایخوری (پودر فلفل دلمه ای هم میتوان استفاده کرد)
    • گوجه فرنگی 900 گرم (خرد شده)
    • نمک دریا، 1 و ½ قاشق چایخوری
    • سرکه سیب، ½ پیمانه
    • شکر قهوه ای روشن، 5 قاشق غذاخوری
    • پیاز زرد 1 عدد (پوست کنده و ریز خرد شده)
    • فلفل چیلی آناهایم (فلفل سبز درشت)، 1 عدد (هسته گرفته و ریز خرد شده)
    • سیر، 1 حبه ریز خرد شده
    • پارچه تنظیف
    • نخ آشپزخانه

    طرز تهیه سس کچاپ:

    1- یک پارچه تنظیف را مربعی کوچک بریده و آماده کنید که برای بستن ادویه ها استفاده می شود
    2- میخک، برگ بو، چوب دارچین، تخم کرفس، پوست فلفل خشک و فلفل فرنگی شیرین را داخل پارچه تنظیف بگذارید و به وسیله نخ آشپزخانه ببندید.


    3- گوجه فرنگی ها را به همراه نمک، سرکه، شکر، پیاز، فلفل چیلی، سیر و بسته ادوی‌ها داخل یک قابلمه بزرگ بریزید و با حرارت متوسط بپزید. تا زمانی که گوجه ها و فلفل چیلی نرم شوند و پیاز ها نرم و شفاف شوند (در حدود 30 دقیقه)
    4- بسته ادویه ها را از آن خارج کرده و کنار بگذارید و گوجه ها را به وسیله مخلوط کن یا غذاساز یا گوشکوب برقی پوره کنید.


    5- سس گوجه را از صافی با سوراخهای ریز رد کنید و دوباره به قابلمه برگردانید. نکته: این مرحله دانه های گوجه فرنگی ها را جدا می‌کند)
    6- سس را به مدت 20تا 30 دقیقه دیگر روی حرارت متوسط رو به پایین بپزید تا زمانی که به غلظت مطلوبتان برسد.
    7- این سس در ظرف شیشه ای با درب محکم تا 3 هفته در یخچال قابل نگهداری است.

    طرز تهیه سس کچاپ

    About The Author