طرز تهیه کوکی براونی :
مواد لازم:
- شکلات تلخ (60 یا 70 درصد)، 330 گرم
- کره، ½ پیمانه
- تخم مرغ درشت، 3 عدد
- شکر دانه ریز، 1 پیمانه
- شکر قهوهای، ¼ پیمانه
- اسانس وانیل، 1 قاشق غذاخوری (یا پودر وانیل خالص کمی)
- بکینگ پودر، ½ قاشق چایخوری
- نمک، ½ قاشق چایخوری
- آرد، ¾ پیمانه
- پودر کاکائو تلخ، ¼ پیمانه
- گردو خرد شده، 1پیمانه (اختیاری)
- شکلات چیپسی، ½ پیمانه
طرز تهیه کوکی براونی :
1- چیپس شکلات تلخ را به همراه کره داحل یک قابلمه که کف آن ضخیم است بریزید و روی حرارت ملایم بگذارید و مدام هم بزنید تا ذوب شده و ترکیب شوند.
2- از روی حرارت بردارید و کنار بگذارید
3- تخم مرغ، شکر، وانیل، بکینگ پودر و نمک را داخل کاسه همزن بریزید و با سرعت بالای همزن به مدت 5 دقیقه یا تا زمانی که مخلوط غلیظ و کرمی شود، هم بزنید. این گام کلیدی است حتما حواستان باشد که 5 دقیقه کامل هم بزنید.
4- سرعت همزن را کم کنید و شکلات ذوب شده را اضافه کرده هم بزنید تا خوب ترکیب شود.
5- آرد و پودر کاکائو را اضافه کرده و مخلوط کنید.
6- آجیل ها و شکلات چیپسی اگر استفاده می کنید در این مرحله اضافه کنید. هم بزنید تا ترکیب شوند.
7- در این مرحله خمیر باید قوام یک براونی غلیظ را داشته باشد.
8- روی خمیر را بپوشانید و به مدت 30 دقیقه در یخچال خنک کنید
9- فر را روی درجه 175 درجه سانتیگراد از پیش گرم کنید. داخل سینی فر دو ورق کاغذ روغنی بیاندازید.
10- از خمیر به وسیله اسکوپ بستنی بردارید و به فاصله 5 سانتیمتری از هم داخل سینی فر بچینید.
11- کوکی ها را به مدت 8 تا 10 دقیقه بپزید. کناره های کوکی ها کمی سفت و فرم گرفته اند اما در مرکز کمی خیس خواهد بود.
بیش از حد نپزید، یا کوکی ها سفت نباشند.
12- با خنک شدن کوکی ها رویه براق و شکننده ای روی آنها ایجاد می شود.