کوکی فندق و شکلات

کوکی فندق و شکلات : طرز تهیه شیرینی خوشمزه در خانه مثل بیرون

آموزش آشپزی کیک و شیرینی

رسپی کوکی فندق و شکلات مناسب عید و افطار و.. :

مواد لازم :

  • کره، 1/2 پیمانه (همدمای اتاق)
  • تخم مرغ، 1 عدد در دمای اتاق
  • اسانس وانیل، 1/2 قاشق چایخوری
  • پودر شکر، 1 پیمانه
  • آرد، 1 پیمانه
  • پودر کاکائو، 1/3 پیمانه
  • نمک، 1/4 قاشق چایخوری
  • فندق تست شده ریز خرد شده، 2/3 پیمانه
  • کرم شکلات فندقی، 2/3 پیمانه

طرز تهیه کوکی شکلات و فندق :

1- فر را روی حرارت 180 درجه سانتیگراد گرم کنید. و داخل دو سینی فر کاغذ روغنی بیاندازید و کنار بگذارید.
2- کره را داخل کاسه همزن بریزید و حدود 2 دقیقه با سرعت کم هم بزنید تا کرمی شده و کمی پوک شود.
3- تخم مرغ را به همراه وانیل اضافه کنید و هم بزنید اگر نیاز بود، کنارهای داخل ظرف هم با لیسک تمیز کنید تا ذرات تخم مرغ در دیواره نماند.


4- سرعت همزن را در کمترین سرعت خود قرار دهید و به آرامی شکر، پودر کاکئو، آرد و نمک را اضافه کنید و هم بزنید تا ترکیب شوند.
5- خمیر کوکی را روی یک کاغذ روغنی بریزید و به آرامی کمی با دست ورز دهید تا خمیر یکدست و براق شود.


6- با استفاده از یک اسکوپ کوچک بستنی یا با دست گلوله هایی از خمیر را بردارید و در دست گرد کنید.
7- فندق خرد شده را داخل کاسه ای بریزید و گلول های خمیر را در فندق خرد شده بغلتانید و به آرامی فشار دهید تا فندقها به خمیر بچسبند.


8- کوکی ها را به فاصله های دو نیم سانتی از یکدیگر داخل سینی فر بچینید
9- با انگشت روی کوکی ها را فشار داده و یک فرورفتگی درست کنید.
10- کوکی ها را به مدت 10 تا 12 دقیقه بپزید.


11- پس از پخت کوکی ها را از فر خارج کرده و روی پنجره سیمی بچینید تا خنک شوند.
12- با قاشق یا به وسیله قیف کرم شکلاتی فندقی را در جاهای فرورفتگی کوکی ها شکل دهید.

کوکی فندق و شکلات

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

CAPTCHA ImageChange Image