مینی ترایفل کدو حلوایی

مینی ترایفل کدو حلوایی : طرز تهیه و دستور پخت دسر آسان و حرفه ای

آموزش آشپزی دسر

رسپی دسر مینی ترایفل کدو حلوایی :

مواد لازم:

  • لایه کدو حلوایی:
  • پوره کدو حلوایی، 280 گرم (1 و ¼ پیمانه)
  • دارچین، 2 قاشق چایخوری
  • پودر میخک، ½ قاشق چایخوری
  • جوز هندی، ¼ قاشق چایخوری
  • پودر شکر مرغوب، 1 قاشق غذاخوری

لایه سفید :

  • خامه پرچرب، 180 گرم (3/4 پیمانه)
  • پودر شکر، 1 قاشق غذاخوری
  • پودر بیسکوئیت، 1 پیمانه

برای تزئین :

  • تخم کدو، ½ قاشق غذاخوری
  • شکر، ½ پیمانه
  • آّب، ¼ پیمانه

طرز تهیه مینی ترایفل کدو حلوایی

1- کف یک سینی کوچک را کاغذ روغنی بیاندازید. تخم کدو را به صورت یک لایه به فاصله 2 سانتی متری از هم بچینید. خیلی صاف نکنید


2- داخل یک ماهیتابه تمیز که کف آن ضخیم است آب و شکر را بریزید. یک درب شیشه ای روی آن بگذارید و ماهیتابه را روی حرارت ملایم بگذارید. منتظر بمانید تا شکر شروع به تغییر رنگ به طلایی کند (نیازی به همزدن نیست ). فقط به آن نگاه کنید . تقریبا 15 دقیقه طول می کشد.


3- وقتی کارامل شما قهوه ای روشن شد آن را روی تخم کدوها بریزید و بگذارید سفت شود.


4- پوره کدو حلوایی را با ادویه ها و شکر میکس یا مخلوط کنید.
5- خامه را به همراه شکر داخل یک کاسه سرد هم بزنید تا فرم بگیرد، حدود 6 دقیقه، خامه فرم گرفته را در یخچال بگذارید (اگر از خامه قنادی استفاده می کنید نیاز به اضافه کردن شکر نیست)


6- برای ترکیب دسر، به صورت لایه لایه بریزید (با استفاده از قیف یا قاشق)- بیسکوئیت ها را خرد کنید یک لایه بریزید سپس یک لایه پوره کدوحلوایی، سپس یک لایه خامه همانند تصویر و لایه ها را تکرار کنید تا لایه آخر کدو حلوایی باشد.


7- به وسیله قیف خامه روی دسر بریزید و کمی پودر بیسکوئیت اطراف آن بریزید.
8- وقتی کارامل شما سفت شد آن را با دست تکه کنید و تکه کوچکی از آن روی ترایفل بگذارید.

مینی ترایفل کدو حلوایی

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

CAPTCHA ImageChange Image