• Peykanielaheh@gmail.com
  • ۰
    سبد خرید
      هیچ محصولی در سبد خرید وجود ندارد.
    ۰
    سبد خرید
      هیچ محصولی در سبد خرید وجود ندارد.

    دیپ ذرت مکزیکی با پنیر خامه ای : طرز تهیه با روش آسان مثل بیرون

    دیپ ذرت مکزیکی

    دستور پخت دیپ ذرت مکزیکی با پنیر خامه ای :

    مواد لازم:

    • پنیر خامه ای، 110 گرم در دمای محیط
    • خامه ترش، 1/4 پیمانه
    • سس مایونز، 2 قاشق غذاخوری
    • آب نصف یک لیمو
    • نمک دریا 3/4 قاشق چایخوری
    • پودر سیر، 1/2 قاشق چایخوری
    • فلفل سفید یا فلفل سیاه، 1/2 قاشق چایخوری
    • کنسرو ذرت 400 گرمی، 1 عدد
    • پنیر چدار رنده شده 3/4 پیمانه
    • فلفل سبز ریز خرد شده، 1/4 پیمانه (حدود 1 تا 2عدد فلفل که دانه های آن را گرفته اید)
    • پیازچه خرد شده، 1/4 پیمانه
    • فلفل دلمه ای قرمز ریز خرد شده 2 قاشق غذاخوری
    • گشنیز ریز خرد شده، 1 قاشق غذاخوری

    طرز تهیه دیپ ذرت مکزیکی :

    1- داخل یک کاسه متوسط، پنیر خامه ای مایونز، خامه ترش، آبلیمو، نمک، پودر سیر و فلفل را با یکدیگر ترکیب کنید. از همزن دستی یا از همزن برقی با سرعت متوسط هم بزنید تا خوب ترکیب شده و کرمی شوند.
    2- بقیه مواد را اضافه کرده و ترکیب کنید که کاملا به سس آغشته شوند. می توانید بلافاصله سرو کنید یا تا زمان سرو در یخچال بگذارید.

    دیپ ذرت مکزیکی

    About The Author