دستور پخت دیپ ذرت مکزیکی با پنیر خامه ای :
مواد لازم:
- پنیر خامه ای، 110 گرم در دمای محیط
- خامه ترش، 1/4 پیمانه
- سس مایونز، 2 قاشق غذاخوری
- آب نصف یک لیمو
- نمک دریا 3/4 قاشق چایخوری
- پودر سیر، 1/2 قاشق چایخوری
- فلفل سفید یا فلفل سیاه، 1/2 قاشق چایخوری
- کنسرو ذرت 400 گرمی، 1 عدد
- پنیر چدار رنده شده 3/4 پیمانه
- فلفل سبز ریز خرد شده، 1/4 پیمانه (حدود 1 تا 2عدد فلفل که دانه های آن را گرفته اید)
- پیازچه خرد شده، 1/4 پیمانه
- فلفل دلمه ای قرمز ریز خرد شده 2 قاشق غذاخوری
- گشنیز ریز خرد شده، 1 قاشق غذاخوری
طرز تهیه دیپ ذرت مکزیکی :
1- داخل یک کاسه متوسط، پنیر خامه ای مایونز، خامه ترش، آبلیمو، نمک، پودر سیر و فلفل را با یکدیگر ترکیب کنید. از همزن دستی یا از همزن برقی با سرعت متوسط هم بزنید تا خوب ترکیب شده و کرمی شوند.
2- بقیه مواد را اضافه کرده و ترکیب کنید که کاملا به سس آغشته شوند. می توانید بلافاصله سرو کنید یا تا زمان سرو در یخچال بگذارید.