دیپ ذرت مکزیکی

دیپ ذرت مکزیکی با پنیر خامه ای : طرز تهیه با روش آسان مثل بیرون

آموزش آشپزی غذای ملل

دستور پخت دیپ ذرت مکزیکی با پنیر خامه ای :

مواد لازم:

  • پنیر خامه ای، 110 گرم در دمای محیط
  • خامه ترش، 1/4 پیمانه
  • سس مایونز، 2 قاشق غذاخوری
  • آب نصف یک لیمو
  • نمک دریا 3/4 قاشق چایخوری
  • پودر سیر، 1/2 قاشق چایخوری
  • فلفل سفید یا فلفل سیاه، 1/2 قاشق چایخوری
  • کنسرو ذرت 400 گرمی، 1 عدد
  • پنیر چدار رنده شده 3/4 پیمانه
  • فلفل سبز ریز خرد شده، 1/4 پیمانه (حدود 1 تا 2عدد فلفل که دانه های آن را گرفته اید)
  • پیازچه خرد شده، 1/4 پیمانه
  • فلفل دلمه ای قرمز ریز خرد شده 2 قاشق غذاخوری
  • گشنیز ریز خرد شده، 1 قاشق غذاخوری

طرز تهیه دیپ ذرت مکزیکی :

1- داخل یک کاسه متوسط، پنیر خامه ای مایونز، خامه ترش، آبلیمو، نمک، پودر سیر و فلفل را با یکدیگر ترکیب کنید. از همزن دستی یا از همزن برقی با سرعت متوسط هم بزنید تا خوب ترکیب شده و کرمی شوند.
2- بقیه مواد را اضافه کرده و ترکیب کنید که کاملا به سس آغشته شوند. می توانید بلافاصله سرو کنید یا تا زمان سرو در یخچال بگذارید.

دیپ ذرت مکزیکی

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

CAPTCHA ImageChange Image