طرز تهیه کوکی شکری ردولوت مناسب برای عید و افطار :
مواد لازم برای 6 نفر:
- کره ذوب شده، 4 قاشق غذاخوری
- شکر دانه ریز، 1/3 پیمانه به اضافه مقداری برای آغاشته کردن کوکی ها
- زرده تخم مرغ درشت، 1 عدد
- اسانس وانیل، 1/2 قاشق چایخوری
- رنگ غذایی ژلهای قرمز، 1 قاشق چایخوری
- آرد، 1/2 پیمانه به اضافه 1 قاشق غذاخوری
- پودر کاکائو، 2 قاشق غذاخوری
- جوش شیرین، 1/4 قاشق چایخوری
- نمک نرم، 1/8 قاشق چایخوری
- شکلات قلبی سفید، 6 عدد
رسپی کوکی شکری ردولوت :
1- فر را در 175 درجه سانتیگراد گرم کنید. کف یک سینی فر کوچک کاغذ روغنی بیاندازید.
2- کره ذوب شده، شکر، زرده تخم مرغ، اسانس وانیل و رنگ قرمز را داخل کاسه ای به وسیله لیسک با یکدیگر مخلوط کرده و هم بزنید تا خوب ترکیب شوند.
3- سپس آرد، جوش شیرین، پودر کاکائو و نمک را اضافه کنید و فقط در حد ترکیب شدن مخلوط کنید.
4- خمیر کوکی را به شش قسمت تقسیم کنید.
5- هر قسمت را در دست گرد کرده و سپس در شکر اضافی بغلتانید و با فاصله از یکدیگر در سینی فر بچینید.
6- برای 10 تا 12 دقیقه کوکی ها را تا زمانیکه ترک خورده و روی آنها کمی خشک شود، بپزید.
7- وقتی از فر خارج کردید، قبلا از اینکه روی توری سیمی بچینید اجازه دهید 2 دقیقه در سینی فر از داغی بیافتند. سپس روی توری سیمی بگذارید تا کاملا خنک شوند.
8- بعد از 10 دقیقه خنک شدن کوکی ها یک عدد شکلات قلبی کوچک روی هر کوکی بگذارید و به آرامی فشار دهید. سپس کوکی ها را در یخچال بگذارید که شکلاتها زیادی ذوب نشوند. پس از 30 دقیقه سرو کنید.