• Peykanielaheh@gmail.com
  • ۰
    سبد خرید
      هیچ محصولی در سبد خرید وجود ندارد.
    ۰
    سبد خرید
      هیچ محصولی در سبد خرید وجود ندارد.

    طرز تهیه دسر رافائلو : با روش آسان و حرفه ای دسر کافی شاپی در خانه

    طرز تهیه دسر رافائلو

    طرز تهیه دسر رافائلو کافی شاپی :

    مواد لازم پایه دسر:

    • 2 پاکت بیسکوئیت سبوس دار گندم (مثل ساقه طلایی)
    • از 1 فنجان قهوه کمی کمتر بادام خام
    • 2 قاشق سوپخوری پودر نارگیل
    • 100 گرم کره ذوب شده

    مواد کرم :

    • 200 میلی لیتر خامه
    • 140 گرم شکلات سفید
    • 200 گرم پنیر لبنه
    • 2 پاکت پودر کرم شانتی بعد از پخت (هر پاکت 75 گرم، همان پودر خامه هست که بهش اسانس اضافه شده )
    • حدود 1 استکان شیر نارگیل

    طرز تهیه دسر رافائلو :

    برای تهیه پایه دسر، بیسکوئیت، بادام، پودر نارگیل را داخل غذاساز پودر کنید سپس کره ذوب شده را اضافه کنید و مجددا دستگاه را روشن کنید تا مخلوط شوند. سپس این مخلوط را در یک قالب گرد کمربندی بریزید و با دست آن را کامل در کف و دیواره پرس کنید. چون کره داره به دیواره می چسبه. قاالب را در یخچال بگذارید. برای تهیه کرم شکلات را به روش بن ماری ذوب کنید و کنار بگذارید.

    خنک شود. خامه و کرم شانتی را در کاسه همزن بریزید و هم بزنید تا فرم بگیرد. پنیر لبنه و شیر را اضافه کرده و هم بزنید. سپس شکلات را اضافه کرده هم بزنید. کرم آماده را داخل قالب آماده شده بریزید و روی سطح کرم را کاملا با پودر نارگیل بپوشانید. روی هر قسمت که برش خواهید داد یک عدد شکلات رافادلو بگذارید. سپس به مدت 2 تا 3 ساعت در یخچال بگذارید و سرو کنید.
    نکته: اگر شکلات ذوب شده را داغ یا ولرم به خامه اضافه کنید خامه شل می شود.

    طرز تهیه دسر رافائلو

    About The Author