رسپی سالاد کلم مکزیکی:
مواد لازم :
- 400 گرم
- فلفل دلمهای قرمز ریز خرد شده، 1/2 پیمانه
- لوبیا قرمز پخته و آبکش شده، 1/2 پیمانه
- کنسرو ذرت، 1/2 پیمانه
- گشنیز ریز خرد شده، 1/2 پیمانه
- فلفل سبز تند بی دانه ریز خرد شده، 1 عدد
- سس مایونز، 3/4 پیمانه
- خامه ترش، 1/4 پیمانه
- ادویه تاکو، 15 گرم
- آب لیمو، 2 قاشق غذاخوری
طرز تهیه سالاد کلم مکزیکی:
1- مخلوط کلم، فلفل قرمز، لوبیا قرمز، ذرت، گشنیز و فلفل تند را داخل یک کاسه بزرگ بریزید و باهم ترکیب کنید.
2- در یک کاسه دیگر سس مایونز، خامه ترش، ادویه تاکو و آب لیمو را با یکدیگر مخلوط کنید.
3- مخلوط مایونز را به سالاد اضافه کنید و خوب مخلوط کنید تا ترکیب شوند.
ترکیب ادویه تاکو: پودر چیلی، 1 قاشق غذاخوری – زیره آسیاب شده، 1 و 1/2 قاشق چایخوری – اورگانو خشک، 1 قاشق چایخوری – پودر پیاز، 1 قاشق چایخوری – پودر سیر، 1 قاشق چایخوری – پاپریکا دودی یا معمولی، 1 قاشق چایخوری – نمک، 1/4 قاشق چایخوری
پیشنهاد: این سالاد را می توانید به همراه چیپس ترتیلا سرو کنید