• Peykanielaheh@gmail.com
  • ۰
    سبد خرید
      هیچ محصولی در سبد خرید وجود ندارد.
    ۰
    سبد خرید
      هیچ محصولی در سبد خرید وجود ندارد.

    طرز تهیه کاری ماهی با روش آسان و سریع در خانه

    طرز تهیه کاری ماهی :

    طرز تهیه کار ی ماهی

    طرز تهیه کاری ماهی :

    این روش از سرو ماهی رو با الهام از خورش کاری هندی و شرق دور و ترکیب اون با سبک آشپزی ایرانی درست کردم و واقعا خوشمزه است!
    ما تو  بندرانزلی یه ماهی شکارچی داریم به اسم فارسی “اردک ماهی”؛ البته جاهای دیگه هم پیدا میشه مثل دریاچه اوان تو الموت…کلا تو آبهای دریاچه‌ای و ساکن زندگی می‌کنه و فک ماهی شبیه به نوک اردکه … که در زبان محلی بهش می‌گیم “شووک” … این ماهی به نسبت انواع دیگر ماهی‌های شمال، پروتئین خیلی بالایی داره؛ اما بوی زهم زیادتری داره مثل ماهی جنوب تقریبا البته نه به اون شدت! برای همین به روش محلی تو سس گوجه و سیر مزه‌دار میشه معمولا… خوب من آشپزی شمالی و هندی رو به هم پیوند زدم و چیز معرکه‌ای از آب دراومد!!! می‌تونین ماهی رو توی سس بچینید یا در کنارش سرو کنین!

    از هرنوع ماهی‌ که دوست دارین می‌تونین استفاده کنید و البته ماهی‌هایی که مثل ماهی جنوب استخوان درشت هستند و گوشت آنها ضخیم‌تر است ارجحیت دارند… من از شوک استفاده کردم!

    مواد لازم:

    • ماهی فیله شده ۶۰۰ تا ۸۰۰ گرم
    • نمک و فلفل به مقدار لازم
    • زردچوبه به مقدار لازم
    • پودر زنجبیل ۱/۲ قاشق چایخوری (در صورت تمایل)

    مواد لازم برای سس:

    • پیاز نگینی خرد شده ۱ عدد کوچک
    • روغن زیتون ۳ قاشق سوپخوری
    • سیر  ریز خرد ۲ حبه
    • زردچوبه ۱/۲ قاشق چایخوری
    • پودر کاری ۱/۲ قاشق چایخوری
    • پودر فلفل قرمز ۱/۴ قاشق چایخوری
    • گوجه فرنگی پوست کنده و نگینی خرد شده ۴ تا ۵ عدد
    • آب لیموترش تازه ۱ قاشق سوپخوری
    • رنده پوست لیموترش ۱/۴ قاشق چایخوری
    • نمک و فلفل سیاه به مقدار لازم
    • گشنیز یا نعناع خرد شده مقداری برای سرو

    طرز تهیه کاری ماهی:

    قطعات ماهی را با مقداری ، زردچوبه، پودر زنجبیل ونمک و فلفل مزه دار و درتابه‌ای حاوی روغن داغ سرخ کنید تا طلایی شوند.

    در این مدت سس را آماده کنید. در قابلمه کوچکی روغن زیتون و پیاز را تفت دهید تا طلایی شود. زردچوبه و سیر را اضافه کنید و چند دقیقه دیگر تفت دهید آنگاه پودر کاری، فلفل قرمز و گوجه فرنگی را به آن اضافه و شعله را کم کنید تا سس به آرامی حدود ۱۵ دقیقه بپزد. سپس آبلیموترش و رنده پوست لیمو را اضافه کنید و با مقداری نمک و فلفل سس را مزه دار کنید و صبر کنید تا سس جابیفتد.

    قطعات ماهی را داخل سس بچینید و بگذارید ۵ دقیقه دیگر بجوشد. سپس در ظرف سرو بکشید و روی آن مقداری نعناع یا گشنیز تازه بپاشید و در کنار  برنج سرو کنید. (من با شوید پلو سرو کردم!) نوش جان!
    یاسمین ببری

    About The Author