• Peykanielaheh@gmail.com
  • ۰
    سبد خرید
      هیچ محصولی در سبد خرید وجود ندارد.
    ۰
    سبد خرید
      هیچ محصولی در سبد خرید وجود ندارد.

    دسر عربی عیش الثرایا : طرز تهیه با روش آسان و حرفه ای در خانه

    دسر عربی عیش الثرایا

    طرز تهیه دسر عربی عیش الثرایا:

    مواد لازم برای 5-6 نفر:

    برای شربت:

    • شکر 1 پیمانه
    • عرق بهارنارنج، 1 قاشق غذاخوری
    • گلاب، 1 قاشق غذاخوری
    • آب لیمو، 1 قاشق غذاخوری
    • آب، 1 پیمانه

    برای کرم کاستارد:

    • شیر، 500 میلی لیتر (2 پیمانه)
    • شیرعسلی، 400 گرم (یک قوطی)
    • خامه ، 300 گرم
    • گلاب، 1 تا2 قاشق چایخوری
    • عرق بهار نارنج، 1 تا 2 قاشق چایخوری
    • نشاسته ذرت، 5 قاشق غذاخوری
    • نان تست ( تست شده )، حدود 30 ورقه برای کف دسر استفاده میشود)
    • پسته خرد شده برای تزیین

    دستور پخت دسر عربی عیش الثرایا:

    1- نان های تست را کف یک ظرف مربع یا مستطیلی بچینید.
    2- برای شربت: شکر، آب و آب لیمو را درون قابلمه ای بریزید و روی حرارت متوسط بگذارید . پس از اینکه شکر ذوب شد، گلاب و عرق بهار نارنج را اضافه کنید. از روی حرارت بردارید و کنار بگذارید کمی خنک شود.


    3-شربت را روی لایه نان تست بریزید و بگذارید خیس بخورند. سپس یک لایه دیگر از نان های تست روی لایه قبلی بچینید و دوباره روی آن شربت بریزید و بگذارید کاملا در شربت خیس بخورند.

    برای کرم کاستارد:


    1- نشاسته ذرت و نصف پیمانه از شیر سرد را خوب با یکدیگر مخلوط کنید.
    2- شیر، خامه، شیر عسلی و نشاسته ذرت مخلوط با شیر را در یک قابلمه با کف ضخیم بریزید و روی شعله با حرارت متوسط بگذارید. به طور مداوم هم بزنید تا نرم و غلیظ شود. وقتی که غلیظ شد، گلاب و عرق بهار نارنج را اضافه کنید.


    3- همزدن را ادامه دهید تا یک پودینگ غلیظ شبیه قوام پوره داشته باشید.
    4- کرم را روی نان ها بریزید. پسته خرد شده را روی آن بپاشد.
    5-برای 5 تا 6 ساعت یا یک شب در یخچال بگذارید.

    دسر عربی عیش الثرایا

    About The Author