• Peykanielaheh@gmail.com
  • ۰
    سبد خرید
      هیچ محصولی در سبد خرید وجود ندارد.
    ۰
    سبد خرید
      هیچ محصولی در سبد خرید وجود ندارد.

    ترافل خرما و شکلات : طرز تهیه با روش آسان و حرفه ای در خانه

    ترافل خرما و شکلات

    طرز تهیه ترافل خرما و شکلات:

    مواد لازم:

    • خرما بدون هسته، 1 پیمانه (خرد شده)
    • گردو پودر شده، ½ پیمانه
    • جو دو سر پودر شده، ¼ پیمانه
    • بادام پودر شده، ¼ پیمانه
    • کره یا روغن حیوانی، 2 قاشق غذاخوری
    • عسل، 2 قاشق غذاخوری
    • اسانس وانیل، ½ قاشق چایخوری
    • پود کاکائو، 1 و ½ قاشق غذاخوری
    • کنجد، 1 قاشق غذاخوری

    دستور پخت ترافل خرما و شکلات :

    خرماهای خرد شده را داخل یک ماهیتابه بریزید و روی حرارت متوسط بگذارید تا نرم و منسجم شود. با استفاده از قاشق چوبی خرماها را له کنید.
    حرارت را کم کنید و کره و عسل را اضافه کنید و با خرماها خوب مخلوط کنید. حرارت را خاموش کنید.
    سپس پودر گردو، بادام و جو دو سر را اضافه کنید. همچنین دانه های کنجد، اسانس وانیل و پودر کاکائو را نیز اضافه کنید. و همه مواد را خوب مخلوط و ترکیب کنید.


    برای درست کردن توپک ها حواستان باشد که مخلوط خرما همچنان گرم باشد، اگر سرد شود منسجم نمی شود. حدود 1 قاشق غذاخوری از مخلوط را بردارید و در دست با دقت گرد کنید. این مخلوط کمی شکننده خواهد بود بنابراین از گرمای دستان خود استفاده کنید تا آنها را به آرامی به صورت گلوله درآورید. حدود 12 تا 15 تا توپک از این مواد درست می شود. در یک ظرف دربسته در یخچال نگهداری کنید. برای 10 روز قابل نگهداری است.

    ترافل خرما و شکلات

    About The Author