طرز تهیه خوراک کوفته و سیب زمینی:
لیوان استفاده شده 200 میلی است. اگر لیوان دسته دار فرانسوی یا پیمانه قنادی دارید لیوان را به اندازه 1 سانت سرخالی پر کنید با لیوان 200 میلی برابر میشود. هر استکان معادل نصف پیمانه میباشد.
مواد لازم کوفته:
- 500 گرم گوشت چرخکرده کم چرب
- 1 عدد پیاز
- یک عدد تخم مرغ
- 1 استکان آرد سوخاری
- 1 قاشق مرباخوری نمک
- یک قاشق چایخوری فلفل سیاه
- 1 قاشق مرباخوری فلفل پرک ترکیه
- 1 قاشق چایخوری آویشن
- جعفری
مواد لازم دیگر:
- 4 عدد سیب زمینی
- 5 عدد فلفل سبز
- 1 عدد فلفل دلمهای
- 1 عدد پیاز
برای سس:
- 1 قاشق غذاخوری رب گوجه فرنگی
- 1 قاشق غذاخوری کره
- نصف قاشق چایخوری نمک
- نصف قاشق چایخوری فلفل سیاه
- 1 لیوان شیر
طرز تهیه خوراک کوفته و سیب زمینی :
1 عدد تخم مرغ روی گوشت چرخ کرده بریزید. یک عدد پیاز را نگینی خرد کرده اضافه کنید. نمک و ادویه ها را اضافه کنید. سپس آرد سوخاری و 2 دسته جعفری ریز خرد شده را بریزید. مخلوط کوفته را خوب ورز دهید. از مخلوط کوفته در دست بردارید به اندازه گردو فرم دهید.
از طرف دیگر سیب زمینی ، فلفل و پیاز را به صورت مکعبی برش دهید. سپس آنها را با نمک ، فلفل و کمی روغن زیتون مخلوط کرده و بپزید.
کوفته ها را با روغن خیلی کم، کمی سرخ دهید. کوفته و سیب زمینی و فلفل را در ظرف های کوچک مخصوص فر بریزید و مخلوط کنید.
سس را در یک ماهیتابه کوچک آماده کنید. کره را ذوب کرده و رب را ضافه کنید و کمی تفت دهید، سپس نمک، فلفل سیاه و آب را اضافه کنید. و روی مخلوط کوفته ها بریزید.
رویi ظرفها را با خمیر نان پیده بپوشانید و روی آن را با تخم مرغ رومال کنید و در فر از پیش گرم شده در دمای 200 درجه سانتیگراد در طبقه پایین فر بپزید تا نان رویه طلایی شود. نوش جان