قرابیه پسته با مغزی شکلات

قرابیه پسته با مغزی شکلات شیرینی ترکیه ای – طرز تهیه

آموزش آشپزی کیک و شیرینی

طرز تهیه قرابیه پسته با مغزی شکلات:

اندازه لیوان استفاده شده 240 میلی لیتر

مواد لازم:

  • 90 گرم کره
  • نصف لیوان (100 گرم) شکر دانه ریز
  • 2 تا 2و نیم قاشق غذاخوری (30 گرم) شکر قهوه‌ای
  • 1 عدد تخم مرغ
  • یک لیوان (140 گرم) آرد
  • 1 قاشق مرباخوری (5 گرم) نشاسته ذرت
  • نصف لیوان (50 گرم) پودر پسته
  • نصف لیوان پسته درشت خرد شده
  • 100 گرم شکلات شیری

دستور پخت قرابیه پسته با مغزی شکلات:

کره نرم شده، شکر سفید و شکر قهوه‌ای را با همزن هم بزنید. تخم مرغ را اضافه کنید و هم زدن را ادامه دهید. آرد، نشاسته و پسته‌ها را اضافه کنید و در این مرحله شروع به ورز دادن کنید. سپس خمیر را به مدت 20 دقیقه در یخچال بگذارید. سپس از خمیر به اندازه گردو برداشته در دست باز کنید و میان آن دو تکه شکلات بگذارید و اطراف آن را جمع کنید. قرابیه ها را در فر از پیش گرم شده در دمای 175 درجه سانتیگراد به مدت 11 دقیقه بپزید و به صورت گرم سرو کنید.

قرابیه پسته با مغزی شکلات

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

CAPTCHA ImageChange Image