دسر مگنولیا توت فرنگی

دسر مگنولیا توت فرنگی : طرز تهیه با روش آسان در خانه مثل بیرون

آموزش آشپزی دسر

طرز تهیه دسر مگنولیا توت فرنگی:

ر لیوان دسته دار فرانسوی یا پیمانه قنادی دارید لیوان را به اندازه 1 سانت سرخالی پر کنید با لیوان 200 میلی برابر می‌شود. هر استکان معادل نصف پیمانه می‌باشد.

مواد لازم:

  • 1 لیتر شیر
  • 1 لیوان شکر
  • 3 قاشق غذاخوری آرد
  • 1 قاشق غذاخوری نشاسته
  • 1 عدد زرده تخم مرغ
  • یک پاکت (5 گرم) وانیل شکری یا وانیل خالص کمی
  • 1 قاشق غذاخوری کره
  • 1 پاکت (200 میلی لیتر) خامه
  • برای دیواره و کف دسر:
  • 1 پاکت بیسکویت سبوسدار یا پتی بور
  • توت فرنگی

طرز تهیه دسر مگنولیا توت فرنگی:

شیر، آرد و نشاسته را داخل قابلمه ای بریزید و خوب هم بزنید تا خوب مخلوط شود و آرد گلوله نماند. شکر و زرده تخم مرغ را اضافه کنید و تا زمانیکه به جوش آید، همزمان با همزدن بپزید . پس از اینکه جوشید 5 دقیقه دیگر روی حرارت بجوشانید و سپس از روی حرارت بردارید. وانیل و کره را اضافه کنید و خوب هم بزنید. پس از اینکه محلبی ولرم شد، خامه را اضافه کرده و خوب هم بزنید.


بیسکوئیت ها را به وسیله غذاساز پودر کنید و نیمی از آنها را داخل لیوان های سرو پخش کنید. توت فرنگی ها را از طول باریک برش بزنید و در دیواره لیوان ها بچینید. سپس از کرم آماده روی آن بریزید بقیه بیسکوئیت های پودر شده را روی لایه کرمی بریزید و به دلخواه تزیین کنید. دسر را حداقل برای 1 ساعت در یخچال بگذارید و سپس سرو کنید. نوش جان

دسر مگنولیا توت فرنگی

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

CAPTCHA ImageChange Image