طرز تهیه کوکو سیب زمینی شکم پر:
مواد لازم:
- سیب زمینی 1 کیلو
- آرد برنج 1/2 پیمانه
- نشاسته ذرت 1/2 پیمانه
- نمک، فلفل و جوز هندی به مقدار لازم
مواد میانی:
- 3 پیمانه قارچ خرد شده
- نصف کدوی خرد شده
- 1 عدد پیاز خرد شده
- 1 عدد فلفل دلمه ای خرد شده
- 2 حبه سیر خرد شده
- ادویه مواد میانی: نمک، فلفل، 1 قاشق چایخوری ادویه ایتالیایی، 1 قاشق چایخوری پودر پیاز، 1 قاشق چایخوری پودر سیر، 1/2 قاشق چایخوری زیره
- پنیر گیاهی در صورت تمایل
دستور پخت کوکو سیب زمینی شکم پر:
سیب زمینی ها را پوست بگیرید. خرد کنید و آب پز کنید. بعد از پخت سیب زمینی نمک فلفل و جوز هندی را اضافه کرده و سیب زمینی خرا له کنید.
بعد از سرد شدن سیب زمینی ها، نشاسته ذرت و آرد برنج را اضافه کرده و خوب مخلوط کنید.
پیاز را 3-4 دقیقه تفت بدهید سپس قارچ، فلفل دلمه ای، سیر و کدو را اضافه کنید. و خوب تفت دهید و ادویه مواد میانی، نمک و فلفل را اضافه کنید.
مقداری از پوره سیب زمینی را بردارید. مواد میانی و پنیر را داخل آن قرار دهید و به شکل کوکو در آورید و دو طرف را سرخ کنید.
یا در فر با دمای 180 درجه سانتیگراد به مدت 20 دقیقه بپزید.