طرز تهیه املت فریتاتا :
مواد لازم:
- سیب زمینی :2 عدد
- تخم مرغ :بزرگ 8 عدد
- رزماری خرد شده :2 قاشق چایخوری
- پیاز کوچک :1 عدد
- روغن زیتون
- فلفل دلمه ای قرمز و سبز : هر کدام نصف 1/2 عدد
- نمک دانه و فلفل سیاه به مقدار لازم
طرز تهیه املت فریتاتا:
ابتدا پیاز و فلفل دلمه ای را نگینی خرد کنید و سیب زمینی را پوست بگرید و ورقه ای برش بزنید. تابه ای را روی حرارت قرار دهید و پیاز را با کمی روغن سرخ کنید ، سپس فلفل دلمه ای را افزوده و تفت دهید.
تابه دیگری را روی حرارت قرار دهید و مقداری روغن بریزید تا داغ شود ، سیب زمینی ها را داخل تابه بریزید و خوب سرخ کنید تا جایی که برشته و ترد شود. در آخرین مراحل پخت کمی نمک و فلفل افزوده و خوب مخلوط کنید.
سیب زمینی سرخ شده را داخل تابه پیاز و فلفل دلمه ای بریزید و به آرامی مخلوط کنید و روی آن را صاف نمایید.
یک کاسه بردارید و 8 عدد تخم مرغ را داخل آن بشکنید و خوب مخلوط کنید تا یکدست شود . سپس کمی نمک و فلفل و رزماری خرد شده را اضافه کنید و مواد را روی مخلوط داخل تابه بریزید و همه جای آن خوب پخش کنید.
تابه را برای 20 دقیقه در فری که با دمای 200 درجه سانتی گراد گرم شده قرار دهید تا پخته و برشته شود. بعد از اینکه فریتاتای سیب زمینی پخت و آماده شد آن را از فر خارج کنید و برش بزنید و با نان ترتیلا سرو نمایید.