رسپی مارمالاد توت فرنگی :
مواد لازم:
- توت فرنگی ۱ کیلو شکر ۷۰۰ گرم
- ژلاتین ۲ ق س
- جوهرلیمو نوک ق چ
رسپی مارمالاد توت فرنگی:
ابتدا توت فرنگی ها رو خوب میشوریم ضد عفونی میکنیم بعد شکر را لا به لای توت فرنگی خوشگلمون میریزیم و اجازه میدیم یک شب داخل یخچال بمونه تا خوب آب بندازه.
بعد شکر و توت فرنگی که از قبل آماده کردیم و روی حرارت میگذاریم نیاز به اب اضافه نیست .
وقتی شرو ع کرد به جوشیدن کف روی توت فرنگی ها رو حتما میگیریم تا مارمالاد شفافی داشته باشیم. وقتی توت فرنگیا پخته شد با گوشت کوب برقی میکس میکنیم و اجازه میدیم تا به قوام دلخواه برسه بعد جوهر لیمو و ژلاتین حل شده را اضافه میکنیم. درست کنید و نهایت لذت و ببرید.
نکته:
ژلاتین و با نصف پیمانه اب سرد بن ماری میکنیم بعد به مارمالاد اضافه میکنیم.
نکته ۲:
کف توت فرنگیارو حتما بگیرید
نکته ۳:
میزان شکر و تا ۱ کیلو هم میتونید زیاد کنید
نکته ۴:
اصلا اسانس و گلاب استفاده نکنید چون عطر بوی توت فرنگی فوق العاده است