رسپی مارمالاد توت فرنگی

رسپی مارمالاد توت فرنگی : طرز تهیه با روش آسان مثل بیرون

آموزش آشپزی دسر

رسپی مارمالاد توت فرنگی :

مواد لازم:

  • توت فرنگی ۱ کیلو شکر ۷۰۰ گرم
  • ژلاتین ۲ ق س
  • جوهرلیمو نوک ق چ

رسپی مارمالاد توت فرنگی:

ابتدا توت فرنگی ها رو خوب میشوریم ضد عفونی میکنیم بعد شکر را لا به لای توت فرنگی خوشگلمون میریزیم و اجازه میدیم یک شب داخل یخچال بمونه تا خوب آب بندازه.
بعد شکر و توت فرنگی که از قبل آماده کردیم و روی حرارت میگذاریم نیاز به اب اضافه نیست .
وقتی شرو ع کرد به جوشیدن کف روی توت فرنگی ها رو حتما میگیریم تا مارمالاد شفافی داشته باشیم. وقتی توت فرنگیا پخته شد با گوشت کوب برقی میکس میکنیم و اجازه میدیم تا به قوام دلخواه برسه بعد جوهر لیمو و ژلاتین حل شده را اضافه میکنیم. درست کنید و نهایت لذت و ببرید.


نکته:

ژلاتین و با نصف پیمانه اب سرد بن ماری میکنیم بعد به مارمالاد اضافه میکنیم.
نکته ۲:

کف توت فرنگیارو حتما بگیرید
نکته ۳:

میزان شکر و تا ۱ کیلو هم میتونید زیاد کنید
نکته ۴:

اصلا اسانس و گلاب استفاده نکنید چون عطر بوی توت فرنگی فوق العاده است

رسپی مارمالاد توت فرنگی

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

CAPTCHA ImageChange Image