• Peykanielaheh@gmail.com
  • ۰
    سبد خرید
      هیچ محصولی در سبد خرید وجود ندارد.
    ۰
    سبد خرید
      هیچ محصولی در سبد خرید وجود ندارد.

    دسر دو رنگ ایرمیک : طرز تهیه دسر معروف ترکیه ای در خانه

    دسر دو رنگ ایرمیک

    رسپی دسر دو رنگ ایرمیک:

    لیوان استفاده شده 200 میلی لیتر

    مواد لازم:

    • 150 گرم کره یا مارگارین
    • یک بند انگشت کمتر از 1 لیوان روغن مایع
    • 2 قاشق غذاخوری پر ماست
    • 1 عدد تخم مرغ
    • 1 پاکت (5 گرمی) وانیل شکری یا وانیل خالص کمی
    • نصف پاکت (5 گرم) بکینگ پودر
    • 1 لیوان ایرمیک
    • 5/3 لیوان آرد

    برای قسمت کاکائویی:

    • 1/4 از خمیر آماده شده را کنار بگذارید

    مواد میانی:

    • 1 قاشق چایخوری دارچین
    • یک قاشق مرباخوری پودر کاکائو
    • 1 فنجان قهوه گردوی خرد شده
    • 2 قاشق غذاخوری روغن مایع

    مواد لازم شربت:

    • 5/2 لیوان شکر
    • 5/2 لیوان آب
    • 4 قطره آبلیمو

    طرز تهیه دسر دو رنگ ایرمیک:

    ابتدا شربت را آماده کنید. شکر و آب را داخل قابلمه ای بریزید. و بگذارید روی حرارت و 15 دقیقه بجوشانید.
    کره به دمای اتاق رسیده را داخل کاسه ای بریزید. تخم مرغ، ماست و بقیه مواد خمیر را اضافه کنید . مخلوط کرده و ورز دهید.
    یک چهارم از خمیر ورز داده شده را جدا کنید و دارچین، پودر کاکائو، روغن مایع و گردو را اضافه کرده و مجددا ورز دهید.


    از خمیری که ورز داده‌اید یک تکه به اندازه سیب بردارید و به کمک دستان خود خمیر را به شکل مسنطیلی باریک و بلند باز کنید. از خمیر کاکائویی نیز یک تکه کوچک بردارید. این خمیر را نیز به شکل استوانه باریک و بلند درآورید و وسط خمیر سفیدی که باز کرده اید بگذارید و آن را رول کنید. به وسیله یک چنگال به آرامی روی رول خمیر فشار دهید و طرح بیاندازید.

    رول را به تکه هایی به اندازه دو بند انگشت برش بزنید و در ایرمیک بغلتانید. شیرینی را در سینی فر بچینید و تا تمام شدن خمیرها به همین روش انجام دهید. شیرینی را در فر از پیش گرم شده در دمای 180 درجه سانتیگراد در حدی که کمی تغییر رنگ دهد، حدود 25 تا 30 دقیقه بپزید. سپس شربت ولرم را روی دسر داغ بریزید و بگذارید 2 ساعت بماند.

    دسر دو رنگ ایرمیک

    About The Author