خورش خلال کرمانشاه

خورش خلال کرمانشاه : طرز تهیه غذای خوشمزه ایرانی در خانه

آموزش آشپزی غذای ایرانی

طرز تهیه خورش خلال کرمانشاه :

طرز تهیه خورش خلال کرمانشاه :

ابتدا گوشت و با پیاز فراوان سرخ میکنیم بعد زردچوبه فلفل سیاه و چوب دارچین و کمی زنجبیل اضافه میکنیم و میذاریم تا گوشت پخته شود . تو این فاصله خلال بادام ها رو با گلاب و زعفران خیس میکنیم.

اواسط پخت گوشت رب سرخ کرده به خورشت اضافه میکنیم بعد از پخت بادام ها رو اضافه کرده به همراه زعفران فراوان . بعد از پخت چاشنی از آبغوره و یا کمی اب لیمو ترش تازه استفاده میکنیم.

نیم ساعت آخر زرشک سرخ شده را به خورشتمون اضافه میکنیم.

خورشتمون آماده است نوش جان

پ ن : از لیمو عمانی هم میتوانید استفاده کنید

حتمن درست کنید و لذت ببرید چون فوق العاده خوشمزه است

خورش خلال کرمانشاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

CAPTCHA ImageChange Image