• Peykanielaheh@gmail.com
  • ۰
    سبد خرید
      هیچ محصولی در سبد خرید وجود ندارد.
    ۰
    سبد خرید
      هیچ محصولی در سبد خرید وجود ندارد.

    طرز تهیه کیک جو : با روش آسان و حرفه ای در خانه مثل بیرون

    طرز تهیه کیک جو

    طرز تهیه کیک جو :

    مواد لازم:

    • مواد لازم برای قالب 20 سانتی متری
    • 2 پیمانه جو پرک آسیاب شده
    • 1/4 پیمانه شیره افرا یا هر شیره دیگر
    • 1 قاشق چایخوری دارچین
    • 1/2 قاشق چای خوری نمک
    • 500 میلی لیتر شیر بادام
    • 1 قاشق غذا خوری بذرکتان آسیاب شده
    • 2 قاشق غذاخوری روغن نارگیل
    • بیکینگ پودر وانیل
    • 2 عدد موز
    • 1 1/2 پیمانه توت فرنگی
    • 1/8 پیمانه چیپس شکلات

    طرز تهیه کیک جو:

    فر را با دمای 190 درجه سانتی گراد گرم کنید.
    جو + کتان + بیکینگ پودر + دارچین و نمک را خوب مخلوط کنید.
    شیره افرا + شیر بادام + روغن نارگیل + وانیل و یک عدد موز پوره شده را میکس کنید . به مواد خشک اضافه کنید و خوب مخلوط کنید.
    در مرحله آخر 1 پیمانه توت فرنگی ، 1/2 پیمانه موز خرد شده و چیپس شکلات را اضافه کنید و هم بزنید.


    قالب را چرب کنید و مواد کیک را در قالب بریزید و به مدت 50 _ 60 دقیقه در فر با دمای 180 درجه سانتی گراد بپزد. یا تا زمانی که وسط کیک سفت شود.
    به دلیل وجود توت فرنگی کیک کمی خیس می شود. وقتی اطراف و رویه کیک طلایی شد از فر خارج کنید و اجازه دهید تا خنک شود.
    و با باقی مانده موز، توت فرنگی ، شیر بادام و شکلات سرو کنید.
    می توانید 4 – 6 روز داخل ظرف در بسته در یخچال نگهداری کنید.

    طرز تهیه کیک جو

    About The Author