طرز تهیه محلبی کادایف:
مواد لازم:
- 300 گرم کادایف خردشده
- 3 قاشق غذاخوری کره
- 5 قاشق غذاخوری پودر شکر
- محلبی:
- 1 لیتر شیر
- 4 قاشق غذاخوری آرد
- 3 قاشق غذاخوری نشاسته ذرت
- 1 لیوان پودر شکر
- 1 قاشق چایخوری وانیل
- 1 زرده تخم مرغ
- 200 میلی لیتر خامه
طرز تهیه محلبی کادایف:
کادایف را با شکر و کره تفت بدهید تا طلایی شود. وقتی تغییر رنگ داد ، آن را در ظرف دیگری بریزید تا خنک شود.
محلبی: همه مواد را به جز خامه و وانیل را مخلوط کرده و روی شعله متوسط قرار دهید . وقتی شروع به جوشیدن کرد ، وانیل را اضافه کرده و از روی شعله بر می دارید. بعد از خنک شدن ، خامه را اضافه اضافه کرده و هم بزنید تا یکدست شود. نیمی از کادایف را روی ظرف پهن کرده و پودینگ را روی آن بریزید. کادایف باقیمانده را روی پودینگ بریزید و 2-3 ساعت در یخچال قرار دهید.
نوش جان