• Peykanielaheh@gmail.com
  • ۰
    سبد خرید
      هیچ محصولی در سبد خرید وجود ندارد.
    ۰
    سبد خرید
      هیچ محصولی در سبد خرید وجود ندارد.

    طرز تهیه یاغلاما غذای ترک خوشمزه با دستور پخت آسان در خانه

    طرز تهیه یاغلاما

    طرز تهیه یاغلاما:

    مواد خمیر:

    • یک کیلو آرد
    • یک و نیم لیوان آب ولرم
    • یک و نیم لیوان شیر ولرم
    • سه قاشق غذاخوری روغن مایع
    • یک قاشق خذاخوری شکر
    • یک و نیم قاشق غذاخوری نمک
    • یک پاکت خمیر مایه خیس

    مواد داخل:

    • 700 گرم گوشت چرخ کرده
    • عدد پیاز
    • سه عدد فلفل سبز
    • یک قاشق رب
    • 2 قاشق کره
    • فلفل سیاه فلفل قرمز پول ببر نمک
    • یک لیوان آب

    طرز تهیه یاغلاما:

    داخل ظرف همزن شیر آب خمیر مایه شکر نمک روغن را میریزیم و در حال هم زدن کم کم آرد را اضافه می کنیم و بعد از ورز دادن خمیر را 35 الی 40 دقیقه استراحت می دهیم. بعد خمیر را روی سطح آرد پاشی شده می گذاریم و به اندازه کمی بزرگتر ازگردو حدود 33 تا چانه می کنیم و روی خمیرها را با پارچه ای می پوشانیم و شروع میکنیم با وردنه خمیرها را باز می کنیم. داخل تابه ی نسوز که گرم کرده ایم پشت و روی نانها را می پزیم.


    داخل تابه گوشت چرخ کرده را میریزم و کمی تفت میدهیم بعد کره و پیاز خرد شده را اضافه میکنیم و سرخ میکنیم بعد از سرخ شدن پیازها گوجه فرنگی هایی را که پوست گرفته و خرد کردیم و همچنین فلفل خرد شده اضافه می کنیم و بعد ادویه جات را اضافه میکنیم و یک لیوان آب اضافه کرده 5-6 دقیقه میپزیم.

    طرز تهیه یاغلاما

    About The Author