طرز تهیه یاغلاما

طرز تهیه یاغلاما غذای ترک خوشمزه با دستور پخت آسان در خانه

آموزش آشپزی غذای ملل

طرز تهیه یاغلاما:

مواد خمیر:

  • یک کیلو آرد
  • یک و نیم لیوان آب ولرم
  • یک و نیم لیوان شیر ولرم
  • سه قاشق غذاخوری روغن مایع
  • یک قاشق خذاخوری شکر
  • یک و نیم قاشق غذاخوری نمک
  • یک پاکت خمیر مایه خیس

مواد داخل:

  • 700 گرم گوشت چرخ کرده
  • عدد پیاز
  • سه عدد فلفل سبز
  • یک قاشق رب
  • 2 قاشق کره
  • فلفل سیاه فلفل قرمز پول ببر نمک
  • یک لیوان آب

طرز تهیه یاغلاما:

داخل ظرف همزن شیر آب خمیر مایه شکر نمک روغن را میریزیم و در حال هم زدن کم کم آرد را اضافه می کنیم و بعد از ورز دادن خمیر را 35 الی 40 دقیقه استراحت می دهیم. بعد خمیر را روی سطح آرد پاشی شده می گذاریم و به اندازه کمی بزرگتر ازگردو حدود 33 تا چانه می کنیم و روی خمیرها را با پارچه ای می پوشانیم و شروع میکنیم با وردنه خمیرها را باز می کنیم. داخل تابه ی نسوز که گرم کرده ایم پشت و روی نانها را می پزیم.


داخل تابه گوشت چرخ کرده را میریزم و کمی تفت میدهیم بعد کره و پیاز خرد شده را اضافه میکنیم و سرخ میکنیم بعد از سرخ شدن پیازها گوجه فرنگی هایی را که پوست گرفته و خرد کردیم و همچنین فلفل خرد شده اضافه می کنیم و بعد ادویه جات را اضافه میکنیم و یک لیوان آب اضافه کرده 5-6 دقیقه میپزیم.

طرز تهیه یاغلاما

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

CAPTCHA ImageChange Image