طرز تهیه کیک کرم کارامل:
مواد لازم:
- سه عدد تخم مرغ
- یک و نیم لیوان آرد
- یک استکان شیر
- نصف استکان روغن مایع
- یک لیوان شکر
- یک پاکت پکینگ پودر
- پوست پرتقال رنده شده
- دو قاشق کاکائو
برای کرم:
- دو لیوان شیر
- 4عدد تخم مرغ
- رنده پوست پرتقال
- یک پاکت وانیل
- سه قاشق شکر
مواد کارامل:
- یک استکان شکر
طرز تهیه کیک کرم کارامل:
قالبی را که وسطش خالی است را خوب چرب کنید.
یک استکان شکر را داخل تابه کاراملیزه کنید و کف ظرف بریزید.
دو لیوان شیر را با شکر هم میزنیم .وانیل و پوست پرتقال و تخم مرغ را هم اضافه میکنیم و در حدی که تخم مرغ ها مخلوط شودهم میزنیم این مواد را هم داخل قالب میریزیم مواد کیک را هم مطابق کیک ساده آماده میکنیم و آرام روی مواد میریزیم.
نترسید در حین پخت لایه ها از هم شکر میشوند. قالب کیک را در ظرفی که تا لایه شیری آب باشد بگذارید ودر فری که از قبل روی 200 درجه و گرم کرده اید بگذارید . بعد روی 170 درجه حدود 40 دقیقه زمان پخت دارم است بعد از اینکه از فر در آوردید بعد از سرد شدن یک شب در یخچال بگذارید. بعد از در آوردن از یخچال قالب را 2-3 دقیقه داخل آب گرم بگذارید و بعد کیک را بر گردانید.
نوش جان