طرز تهیه کیک قهوه شکلات:
مواد لازم:
- 4عدد تخم مرغ
- 1 لیوان شکر
- 1 لیوان شیر
- 1لیوان روغن مایع
- 1پاکت وانیل
- 3قاشق غذاخوری کاکائو
- دو و نیم لیوان آرد
- یک پاکت پکینگ پودر
برای خیس کردن کیک:
- یک و نیم لیوان شیر
- یک قاشق نسکافه
مواد میانی:
- یک و نیم پاکت کرم شانتی
- یک لیوان شیر
- 2 قاشق غذاخوری نوتلا
- یک قاشق کاکائو
طرز تهیه کیک قهوه شکلات:
شیر و کرم شانتی را 3-4 دقیقه باهم زن میزنیم بعد نوتلا را اضافه کرده دوباره هم میزنیم.
مواد گاناش :
- 200 میلی گرم خامه
- 80 گرم شکلات تلخ
- 80 گرم شکلات شیری
- 1-2 قاشق نوتلا
خامه را داخل ظرف ریخته و روی اجاق کمی گرم می کنیم و بعد از اینکه خاموش کردیم تکه های شکلات را اضافه کرده وتا حل شدن کامل شکلات ها هم میزنیم. بعد نوتلا را هم اضافه کرده و می گذاریم تا سرد شود.
طرز تهیه کیک: تخم مرغ و شکر 8-10 دقیقه با همزن میزنیم سپس به جز آرد و پکنگ پودر تمام مواد را اضافه میکنیم و هم میزنیم بعد آرد و پکنیگ پودر الک شده را در سه مرحله اضافه کرده وبا لیسک به صورت دورانی مخلوط می کنیم. مواد کیک را داخل ظرف پیرکسی که چرب کردیم چها گوش ریخته و در فری که از قبل روی 180 درجه گرم کرده ایم به مدت 30 حدود دقیقه می پزیم . از فرخارج کردن کرده و بعد از ولرم شدن کیک را با شیر و نسکافه خیس می کنیم. بعد کرم شانتی که از قبل آماده کرده ایم به طور مساوی هر طرف کیک را می پوشانیم. و در آخر باگاناش آماده شده روی کیک را می پوشانیم و یک شب در یخچال استراحت می دهیم.
نوش جان