طرز تهیه رولت موزی :
- یک بسته بیسکوییت پتی بور یا هر بیسکوییتی به دلخواه
- 5 عدد موز
- مواد گاناش
- 200 گرم خامه
- 160 گرم شکلات شیری یا تلخ به دلخواه
مواد کرم:
- 4 لیوان شیر
- 4 قاشق پر نشاسته
- یک بند انگشت کمتر از یک لیوان شکر
- یک پاکت وانیل
- دو عدد زرده تخم مرغ
- یک قاشق کره ی نرم
- یک پاکت پودر کرم شانتی
طرز تهیه رولت موزی:
ظرف بزرگ مستطیل شکلی را چرب میکنیم بیسکوییت را پودر میکنیم و کف ظرف پهن میکنیم برای گاناش خامه را روی حرارت میگذاریم وقتی خواست بجوشد خاموش کرده و شکلات را اضافه کرده خوب هم میزنیم و روی بیسکوییتها با دقت میریزیم و صاف می کنیم و داخل فریزر می گذاریم.
برای کرم همه ی مواد به غیر از کرم شانتی و کره را مخلوط کرده و روی حرارت میپزیم وقتی قوام گرفت از روی حرارت بر میداریم و داخل کاسه ای ریخته ورویش نایلکس می کشیم تا سرد شود بعد کمی با میکسر زده کره و کرم شانی و کره را هم اضافه میکنیم و با میکسر خوب میزنیم و روی گاناش یخ زده به راحتی پهن کرده و صاف می کنیم و چند ساعت داخل یخچال می گذاریم بعد با چاقو ده قسمت میکنیم و یک تکه موز از کناره قرار داده و با دقت رول کرده داخل ظرف میچینیم.
نوش جان