طرز تهیه دلمه بادمجان:
مواد گوشتی:
- نیم کیلو گوشت چرخ کرده
- یک عدد پیاز زنده شده که آبش گرفته شده
- یک بند انگشت کمتر از یک استکان آرد سوخاری
- نمک فلفل سیاه پودر فلفل قرمز جوش شیرین
- نصف استکان آب
- بادمجان 4- 5 عدد
- فلفل سبز
- کوچه گیلاسی
برای سس:
- یک قاشق رب
- یک استکان آب
- پودر فلفل قرمز و نمک
طرز تهیه دلمه بادمجان:
تمام مواد گوشتی را مخلوط میکنیم و خوب ورز میدهیم یا با خمیر زن میرنیم. شکل میدیم و داخل تابه با کمی روغن تفت میدهیم. بادمجانها را پوست میکنیم و بعد از نیم ساعت گذاشتن در آب نمک خشک کرده و با کمی روغن سرخ میکنیم. کباب ها را داخل بادمجان و می پیچیم و داخل ظرف فر می چینیم و با کمک خلال دندان گوجه و فلفل را روی بادمجانها می گذاریم مواد سس را میجوشانیم به دلخواه میتوانیم یک قاشق کره هم اضافه کنیم و سس را کنار بادمجانها میریزیم و در فر 180 درجه می پزیم.
نوش جان