دستور پخت شیرینی گردویی :
مواد خمیر:
- 3 عدد تخم مرغ
- یک لیوان شیر
- یک لیوان روغن مایع
- یک قاشق عذاخوری سرکه
- نصف قاشق چایخوری نمک
- نشاسته یک قاشق غذاخوری
- پکینگ پودر یک قاشق
- آرد 4-4/5 لیوان
- برای باز کردن خمیر
- 4 قاشق نشاسته
برای دلخل خمیر:
- گردو
برای روی شیرینی:
- 200 گرم کره ی آب شده
مواد شربت:
- 3 لیوان آب
- سه لیوان پودر شکر
- سه قطره آبلیمو
دستور پخت شیرینی گردویی:
آب و شکر را مخلوط کرده تا حل شدن شکر با قاشق هم میزنیم. بعد روی حرارت گذاشته بعد از جوش آمدن آبلیمو اضافه میکنیم و حرارت را کم کرده 10دقیقه می پوشانیم. از روی حرارت برداشته و می گذاریم تا هم دمای محیط شود.
داخل یک کاسه تمام مواد خمیر به جز آرد و پکینگ پودر را مخلوط میکنیم و آرد و پکینگ پودر را کم کم اضافه میکنیم تا وقتی که خمیر به دست نچسبد.
خمیر را به اندازه نارنگی چانه میزنیم و روی سطح کار نشاسته می پاشیم . با کمک وردنه به اندازه بشقاب باز می کنیم و از گردو روی خمیر گذاشته مانند فیلم تا میکنیم و برعکس داخل سینی فر که کاغذ روغنی انداختیم می گذاریم و کره ی آب شده را روی شیرینی ها پخش میکنیم در فری که از قبل روی 190درجه گرم شده حدود 20دقیقه با کنترل تا طلایی شدن روی خمیرها می پزیم 5-6بعد از خارج کردن از فرشربت سرد شده را روی شیرینی ها میریزیم و می گذاریم تا شربت کاملا جذب شود.
نوش جان