طرز تهیه باقلوا ترکی

طرز تهیه باقلوا ترکی : دستور پخت با روش آسان و حرفه ای در خانه

آموزش آشپزی کیک و شیرینی

طرز تهیه باقلوا ترکی:

مواد خمیر:

  • 2 عدد تخم مرغ
  • ا لیوان ماست
  • 1 استکان روغن مایع
  • 50 گرم کره آب شده
  • 1 قاشق سرکه سفید
  • 1 پاکت پکینگ پودر
  • نصف قاشق چایخوری نمک
  • 4 لیوان آرد

برای شربت:

  • چهار و نیم لیوان شکر
  • 4 لیوان آب
  • یک برش لیمو
  • برای باز کردن خمیر 400 گرم نشاسته ذرت یا گندم
  • 200 گرم کره و یک لیوان روغن مایع برای ریختن روی باقلوا

مواد میانی:

  • یک کاسه گردو

طرز تهیه باقلوا ترکی:

مواد شربت را مخلوط کرده وبا حرارت کم نیم ساعت می جوشانیم.
کره را آب کرده و کف رو را می گیریم.
در فر 150-160 درجه 60 الی 70 دقیقه می پزیم.
هم باقلوا و هم شربت باید سرد باشد و سه ساعت زمان لازم است تا شربت به خورد باقلوا برود.
نوش جان

طرز تهثیه باقلوا ترکی

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

CAPTCHA ImageChange Image