• Peykanielaheh@gmail.com
  • ۰
    سبد خرید
      هیچ محصولی در سبد خرید وجود ندارد.
    ۰
    سبد خرید
      هیچ محصولی در سبد خرید وجود ندارد.

    طرز تهیه باقلوا ترکی : دستور پخت با روش آسان و حرفه ای در خانه

    طرز تهیه باقلوا ترکی

    طرز تهیه باقلوا ترکی:

    مواد خمیر:

    • 2 عدد تخم مرغ
    • ا لیوان ماست
    • 1 استکان روغن مایع
    • 50 گرم کره آب شده
    • 1 قاشق سرکه سفید
    • 1 پاکت پکینگ پودر
    • نصف قاشق چایخوری نمک
    • 4 لیوان آرد

    برای شربت:

    • چهار و نیم لیوان شکر
    • 4 لیوان آب
    • یک برش لیمو
    • برای باز کردن خمیر 400 گرم نشاسته ذرت یا گندم
    • 200 گرم کره و یک لیوان روغن مایع برای ریختن روی باقلوا

    مواد میانی:

    • یک کاسه گردو

    طرز تهیه باقلوا ترکی:

    مواد شربت را مخلوط کرده وبا حرارت کم نیم ساعت می جوشانیم.
    کره را آب کرده و کف رو را می گیریم.
    در فر 150-160 درجه 60 الی 70 دقیقه می پزیم.
    هم باقلوا و هم شربت باید سرد باشد و سه ساعت زمان لازم است تا شربت به خورد باقلوا برود.
    نوش جان

    طرز تهثیه باقلوا ترکی

    About The Author