طرز تهیه کیک خیس با طعم سوفله :
مواد لازم:
- 4عدد تخم مرغ
- یک لیوان شیر
- 1 لیوان شکر
- یک لیوان روغن مایع
- یک پاکت پینگ پودر
- یک پاکت وانیل
- سه قاشق کاکائو
- یک لیوان آرد
مواد سس:
- یک و نیم لیوان شیر
- نصف لیوان روغن مایع
- یک بدن انگشت کمتر از یک لیوان شکر
- سه قاشق کاکائو
- 30 – 25 گرم شکلات تلخ
طرز تهیه کیک خیس با طعم سوفله:
تخم مرغ و شکر را با هم زن خوب بزنید تا کرم رنگ شود بعد شیر و روغن مایع را هم اضافه کرده و یک دور دیگر بزنید مواد خشک را با هم مخلوط کرده و اضافه کنید و تا یکدست شدن مواد بزنید. این مایع کیک از کیک معمولی شل تر است آرد اضافه نکنید. داخل ظرف پیرکس چرب شده بریزید و در فری که از قبل روی 175_180 درجه گرم شده حدود 35 دقیقه بپزید. با خلال دندان پختش رو تست کنید.
برای سس به جز شکلات بقیه مواد را مخلوط کنید و کمی بجوشانید تا شکر حل شود.
وقتی کیک را از فر خارج کردید و داغ است با برش بزنید و سوراخ هایی رو کیک ایجاد کنید و نصف سس را روی کیک پخش کنید به بقیه سس شکلات اضافه کنید و هم بزنید تا شکلات حل شود و دو باره روی کیک بریزید.