• Peykanielaheh@gmail.com
  • ۰
    سبد خرید
      هیچ محصولی در سبد خرید وجود ندارد.
    ۰
    سبد خرید
      هیچ محصولی در سبد خرید وجود ندارد.

    کیک خیس با طعم سوفله : طرز تهیه با روش حرفه ای و آسان در خانه

    کیک خیس با طعم سوفله

    طرز تهیه کیک خیس با طعم سوفله :

    مواد لازم:

    • 4عدد تخم مرغ
    • یک لیوان شیر
    • 1 لیوان شکر
    • یک لیوان روغن مایع
    • یک پاکت پینگ پودر
    • یک پاکت وانیل
    • سه قاشق کاکائو
    • یک لیوان آرد

    مواد سس:

    • یک و نیم لیوان شیر
    • نصف لیوان روغن مایع
    • یک بدن انگشت کمتر از یک لیوان شکر
    • سه قاشق کاکائو
    • 30 – 25 گرم شکلات تلخ

    طرز تهیه کیک خیس با طعم سوفله:

    تخم مرغ و شکر را با هم زن خوب بزنید تا کرم رنگ شود بعد شیر و روغن مایع را هم اضافه کرده و یک دور دیگر بزنید مواد خشک را با هم مخلوط کرده و اضافه کنید و تا یکدست شدن مواد بزنید. این مایع کیک از کیک معمولی شل تر است آرد اضافه نکنید. داخل ظرف پیرکس چرب شده بریزید و در فری که از قبل روی 175_180 درجه گرم شده حدود 35 دقیقه بپزید. با خلال دندان پختش رو تست کنید.


    برای سس به جز شکلات بقیه مواد را مخلوط کنید و کمی بجوشانید تا شکر حل شود.
    وقتی کیک را از فر خارج کردید و داغ است با برش بزنید و سوراخ هایی رو کیک ایجاد کنید و نصف سس را روی کیک پخش کنید به بقیه سس شکلات اضافه کنید و هم بزنید تا شکلات حل شود و دو باره روی کیک بریزید.

    کیک خیس با طعم سوفله

    About The Author