• Peykanielaheh@gmail.com
  • ۰
    سبد خرید
      هیچ محصولی در سبد خرید وجود ندارد.
    ۰
    سبد خرید
      هیچ محصولی در سبد خرید وجود ندارد.

    طرز تهیه شیرینی شکرپاره با روش آسان در خانه

    طرز تهیه شیرینی شکرپاره

    طرز تهیه شیرینی شکرپاره :

    مواد لازم:

    • 250گرم کره یا مارگارین
    • یک و نیم استکان ایرمیک (آرد سمولینا )
    • دو استکان پودر شکر
    • دو عدد تخم مرغ
    • یک پاک وانیل (5گرم وانیل شکری )
    • یک پاکت پکینگ پودر ( 10 گرم یا یک قاشق غذاخوری )
    • آرد به میزان لازم

    مواد شربت:

    • سه لیوان شکر
    • سه و نیم لیوان آب
    • چند قطره آبلیمو

    طرز تهیه شیرینی شکرپاره:

    ابتدا شربت را آماده کنید آب و شکر را روی حرارت بجوشانید 8 دقیقه بعد از جوشیدن چند قطره آبلیو اضافه کنید . 5 دقیقه دیگر بجوشانید و از روی حرارت بر دارید.


    داخل کاسه ای کره هم دمای محیط و پودر شکر را خوب مخلوط کنید. تخم مرغ را هم اضافه کنید و به هم زدن ادامه دهید بقیه مواد را هم مخلوط کنید و سپس آرد را به تدریج مخلوط کنید تا خمیر نرمی به دست آید. از خمیر به اندازه گردو برداشته با دست گرد کنید و در سینی فر که کاغذ روغنی انداخته اید بچینید و رویش یک عدد بادام یا فندق قرار دهید و در فری که از قبل روی 180 درجه گرم شده تا طلایی شدن روی شیرینی ها بپزید .


    بعد از در آوردن از فر شربت ولرم را روی شیرینی های داغ بریزید .
    نوش جان

    طرز تهیه شیرینی شکرپاره

    About The Author