طرز تهیه شیرینی شکرپاره

طرز تهیه شیرینی شکرپاره با روش آسان در خانه

آموزش آشپزی کیک و شیرینی

طرز تهیه شیرینی شکرپاره :

مواد لازم:

  • 250گرم کره یا مارگارین
  • یک و نیم استکان ایرمیک (آرد سمولینا )
  • دو استکان پودر شکر
  • دو عدد تخم مرغ
  • یک پاک وانیل (5گرم وانیل شکری )
  • یک پاکت پکینگ پودر ( 10 گرم یا یک قاشق غذاخوری )
  • آرد به میزان لازم

مواد شربت:

  • سه لیوان شکر
  • سه و نیم لیوان آب
  • چند قطره آبلیمو

طرز تهیه شیرینی شکرپاره:

ابتدا شربت را آماده کنید آب و شکر را روی حرارت بجوشانید 8 دقیقه بعد از جوشیدن چند قطره آبلیو اضافه کنید . 5 دقیقه دیگر بجوشانید و از روی حرارت بر دارید.


داخل کاسه ای کره هم دمای محیط و پودر شکر را خوب مخلوط کنید. تخم مرغ را هم اضافه کنید و به هم زدن ادامه دهید بقیه مواد را هم مخلوط کنید و سپس آرد را به تدریج مخلوط کنید تا خمیر نرمی به دست آید. از خمیر به اندازه گردو برداشته با دست گرد کنید و در سینی فر که کاغذ روغنی انداخته اید بچینید و رویش یک عدد بادام یا فندق قرار دهید و در فری که از قبل روی 180 درجه گرم شده تا طلایی شدن روی شیرینی ها بپزید .


بعد از در آوردن از فر شربت ولرم را روی شیرینی های داغ بریزید .
نوش جان

طرز تهیه شیرینی شکرپاره

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

CAPTCHA ImageChange Image