طرز تهیه شیرینی باقلوای فندقی:
مواد لازم:
- 25-30 عدد یوفکای باقلوا
- 200 گرم کره آب شده
لایه میانی:
- یک و نیم لیوان فندق ریز خرد شده
- یک لیوان ارده
- یک فنجان قهوه خوری کرم فندقی (فندق ازمسی )
مواد شربت:
- 4/5 لیوان شکر
- 3/5 لیوان آب
- چند قطره آبلیمو
طرز تهیه شیرینی باقلوای فندقی:
شکر و آب را مخلوط کرده و روی حرارت بجوشانید تا قوام بگیرد در آخر آبلیمو را را اضافه کرده و از روی حرارت بردارید.
سه تا یوفکا را روی هم بگذارید و وسطش کره بمالید و دو قاشق از مواد میانی روی آخرین لایه گذاشته و رول می کنیم به طول سه سانت برش زده و داخل ظرف می چینیم همه ی یوفکا ها را به این شکل آماده می کنیم در آخر روی شیرینی ها کره می مالیم و در فری که از قبل روی 180 درجه گرم شده تا طلایی شدن روی باقلوا ها می پزیم.
وقتی از فر خارج کردیم شربت داغ را روی باقلوا می ریزیم. و می گذاریم تا شربت کامل کشیده شود.
نوش جان