• Peykanielaheh@gmail.com
  • ۰
    سبد خرید
      هیچ محصولی در سبد خرید وجود ندارد.
    ۰
    سبد خرید
      هیچ محصولی در سبد خرید وجود ندارد.

    شکلات تروف : طرز تهیه به روش حرفه ای و آسان در خانه

    شکلات تروف

    طرز تهیه شکلات تروف:

    مواد لازم:

    • 4 لیوان کیک ساده یا شکلاتی خرد شده
    • 200 گرم خامه
    • 180 گرم شکلات تلخ و شیری مخلوط
    • برای لایه شکلاتی:
    • 200 گرم شکلات تلخ یا شیری
    • فندق خرد شده

    طرز تهیه شکلات تروف:

    کیک را کاملا با خرد کن یا بلندر خرد کنید خامه را روی حرارت بگذارید وقتی شروع به جوشیدن کرد از روی حرارت برداشته و شکلات ها را اضافه می کنیم و خوب هم می زنیم و روی خرده های کیک می‌ریزیم و با دست خوب مخلوط می کنیم. رویش نایلکس کشیده و 3- 4 ساعت داخل یخچال می گذاریم.


    بعد از یخچال در آورده و به صورت دلخواه با دست شکل می دهیم و دوباره داخل یخچال می گذاریم.
    برای روکش شکلاتی شکلاتها را به روش بنماری ذوب می کنیم و از روی حرارت برداشته و هم می زنیم تا کمی خنک شود حدود یک ربع مدام هم بزنید بعد خرده های فندق را اضافه می کنیم .
    به کمک سیخ کیک ها را داخل شکلات کرده و روی کاغذ روغنی می گذاریم تا شکلات ببندد.
    نوش جان

    شکلات تروف

    About The Author