کومبه سیب زمینی و گوشت

کومبه سیب زمینی و گوشت : طرز تهیه با روش آسان و حرفه ای در خانه

آموزش آشپزی غذای ملل
کومبه سیب زمینی و گوشت

طرز تهیه کومبه سیب زمینی و گوشت :

مواد لازم:

  • (برای دو سینی)
  • دو و نیم لیوان آب
  • نصف لیوان روغن مایع
  • یک قاشق غذاخوری شکر
  • یک قاشق غذاخوری نمک
  • یک پاکت خمیر مایه خیس یا خشک
  • آرد تا جایی که خمیر به دست نچسبد حدود یک کیلو

مواد میانی:

  • 300 گرم گوشت چرخ کرده
  • 6 -7 عدد سیب زمینی پخته شده
  • یک عدد پیاز
  • نمک پول ببر و فلفل سیاه
  • 100 گرم کره

برای رومال:

  • یک عدد زرده تخم مرغ
  • یک قاشق روغن مایع

طرز تهیه کومبه سیب زمینی و گوشت :

ابتدا سیب زمینی ها را می گذاریم تا آبپز شود.
برای خمیر آب و روغن مایع را داخل کاسه ریخته شکر و خمیر مایه را اضافه میکنیم بعد آرد و نمک را هم کم کم اضافه می کنیم تا خمیر نرمی که به دست نمی چسبد تهیه شود روی خمیر را پوشانده و نیم ساعت استراحت می دهیم.
گوشت را کمی تفت می دهیم بعد پیاز را اضافه کرده و دوباره تفت میدهیم ادویه و کره را هم اضافه می کنیم و یک تفت دیگر می دهیم.


خمیر را چهار قسمت می کنیم یک چانه را باز می کنیم و داخل سینی که چرب کرده ایم پهن می کنیم .


سیب زمینی را کمی له می کنیم و نمک و فلفل می زنیم و نصف سیب زمینی را روی خمیر پخش می کنیم همینطور نصف گوشت را هم روی سیب زمینی ها می ریزیم و یک خمیر دیگر را هم باز کرده و روی مواد را می پوشانیم کناره ها را مانن فیلن می بندیم و با قاشق روی خمیر شکل می دهیم و وسط خمیر را سوراخ می کنیم . زرده را با یک قاشق روغن مایع مخلوط می کنیم و رومال می زنیم و در فری که از قبل روی 180- 200 درجه گرم شده حدود 25-30دقیقه تا طلایی شدن روی کومبه می پزیم و بعد از در آوردن از فر رویش کمی کره می زنیم.
نوش

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

CAPTCHA ImageChange Image