طرز تهیه کیک سورپرایز:
مواد لازم:
- 200گرم خامه
- 80 گرم شکلات شیری
- نصف استکان شکلات چیپسی تلخ
- 4 بسته بیسکوئیت پتی بور کاکائویی
مواد محلبی:
- سه لیوان شیر
- نصف لیوان شکر
- دو قاشق غذاخوری پر آرد
- یک قاشق غذاخوری پر نشاسته
- سه قاشق غذاخوری پود نارگیل
- یک پاکت وانیل
- کمی رنده پوست پرتقال یا لیمو
طرز تهیه کیک سورپرایز:
ابتدا خامه را روی حرارت تا رسیدن به نقطه جوش گرم می کنیم. از روی حرارت برداشته و شکلات ها را اضافه کرده و هم می زنیم تا شکلاتها کامل حل شود.
بيسکوئيت ها را کامل پودر می کنیم و سس شکلاتی را داخل بيسکوئيت می ریزم و با دست خوب ورز می دهیم. اگر سفت بود کمی شیر سرد می توانیم اضافه کنیم داخل استکان یا پیاله به اندازه دلخواه نایلکس کشیده از مواد با اندازه دلخواه برداشته و کف و دیواره های قالب پهن می کنیم که نه زیاد نازک و نه زیاد ضخیم شود.
شیر آرد نشاسته و شکر و رنده پوست لیمو را مخلوط کرده و روی حرارت متوسط با هم زدن مدام می پزیم. وقتی قوام گرفت از روی حرارت برداشته پودر نارگیل و وانیل را هم مخلوط می کنیم و با همزن دستی کمی میزنیم تا کامل یکدست شود و از داغی بیافتد. داخل فنجانها را با محلبی پر می کنیم و از مواد خمیری با کف دست به اندازه قالب بازکرده و روی قالب را کامل پوشش می دهیم و کناره ها را به هم می چسبانم و دوباره با نایلکس کامل می پوشانیم و داخل یخچال 3_4 ساعت استراحت می دهیم . بعد از قالب خارج کرده و با شکلات آب شده تزئین می کنیم.
نوش جان