• Peykanielaheh@gmail.com
  • ۰
    سبد خرید
      هیچ محصولی در سبد خرید وجود ندارد.
    ۰
    سبد خرید
      هیچ محصولی در سبد خرید وجود ندارد.

    طرز تهیه کیک سورپرایز با روش اسان در خانه

    طرز تهیه کیک سورپرایز
    طرز تهیه کیک سورپرایز

    طرز تهیه کیک سورپرایز:

    مواد لازم:

    • 200گرم خامه
    • 80 گرم شکلات شیری
    • نصف استکان شکلات چیپسی تلخ
    • 4 بسته بیسکوئیت پتی بور کاکائویی

    مواد محلبی:

    • سه لیوان شیر
    • نصف لیوان شکر
    • دو قاشق غذاخوری پر آرد
    • یک قاشق غذاخوری پر نشاسته
    • سه قاشق غذاخوری پود نارگیل
    • یک پاکت وانیل
    • کمی رنده پوست پرتقال یا لیمو

    طرز تهیه کیک سورپرایز:

    ابتدا خامه را روی حرارت تا رسیدن به نقطه جوش گرم می کنیم. از روی حرارت برداشته و شکلات ها را اضافه کرده و هم می زنیم تا شکلات‌ها کامل حل شود.


    بيسکوئيت ها را کامل پودر می کنیم و سس شکلاتی را داخل بيسکوئيت می ریزم و با دست خوب ورز می دهیم. اگر سفت بود کمی شیر سرد می توانیم اضافه کنیم داخل استکان یا پیاله به اندازه دلخواه نایلکس کشیده از مواد با اندازه دلخواه برداشته و کف و دیواره های قالب پهن می کنیم که نه زیاد نازک و نه زیاد ضخیم شود.


    شیر آرد نشاسته و شکر و رنده پوست لیمو را مخلوط کرده و روی حرارت متوسط با هم زدن مدام می پزیم. وقتی قوام گرفت از روی حرارت برداشته پودر نارگیل و وانیل را هم مخلوط می کنیم و با همزن دستی کمی میزنیم تا کامل یکدست شود و از داغی بیافتد. داخل فنجانها را با محلبی پر می کنیم و از مواد خمیری با کف دست به اندازه قالب بازکرده و روی قالب را کامل پوشش می دهیم و کناره ها را به هم می چسبانم و دوباره با نایلکس کامل می پوشانیم و داخل یخچال 3_4 ساعت استراحت می دهیم . بعد از قالب خارج کرده و با شکلات آب شده تزئین می کنیم.
    نوش جان

    About The Author