• Peykanielaheh@gmail.com
  • ۰
    سبد خرید
      هیچ محصولی در سبد خرید وجود ندارد.
    ۰
    سبد خرید
      هیچ محصولی در سبد خرید وجود ندارد.

    کومبه سیب زمینی و گوشت : طرز تهیه با روش آسان و حرفه ای در خانه

    کومبه سیب زمینی و گوشت
    کومبه سیب زمینی و گوشت

    طرز تهیه کومبه سیب زمینی و گوشت :

    مواد لازم:

    • (برای دو سینی)
    • دو و نیم لیوان آب
    • نصف لیوان روغن مایع
    • یک قاشق غذاخوری شکر
    • یک قاشق غذاخوری نمک
    • یک پاکت خمیر مایه خیس یا خشک
    • آرد تا جایی که خمیر به دست نچسبد حدود یک کیلو

    مواد میانی:

    • 300 گرم گوشت چرخ کرده
    • 6 -7 عدد سیب زمینی پخته شده
    • یک عدد پیاز
    • نمک پول ببر و فلفل سیاه
    • 100 گرم کره

    برای رومال:

    • یک عدد زرده تخم مرغ
    • یک قاشق روغن مایع

    طرز تهیه کومبه سیب زمینی و گوشت :

    ابتدا سیب زمینی ها را می گذاریم تا آبپز شود.
    برای خمیر آب و روغن مایع را داخل کاسه ریخته شکر و خمیر مایه را اضافه میکنیم بعد آرد و نمک را هم کم کم اضافه می کنیم تا خمیر نرمی که به دست نمی چسبد تهیه شود روی خمیر را پوشانده و نیم ساعت استراحت می دهیم.
    گوشت را کمی تفت می دهیم بعد پیاز را اضافه کرده و دوباره تفت میدهیم ادویه و کره را هم اضافه می کنیم و یک تفت دیگر می دهیم.


    خمیر را چهار قسمت می کنیم یک چانه را باز می کنیم و داخل سینی که چرب کرده ایم پهن می کنیم .


    سیب زمینی را کمی له می کنیم و نمک و فلفل می زنیم و نصف سیب زمینی را روی خمیر پخش می کنیم همینطور نصف گوشت را هم روی سیب زمینی ها می ریزیم و یک خمیر دیگر را هم باز کرده و روی مواد را می پوشانیم کناره ها را مانن فیلن می بندیم و با قاشق روی خمیر شکل می دهیم و وسط خمیر را سوراخ می کنیم . زرده را با یک قاشق روغن مایع مخلوط می کنیم و رومال می زنیم و در فری که از قبل روی 180- 200 درجه گرم شده حدود 25-30دقیقه تا طلایی شدن روی کومبه می پزیم و بعد از در آوردن از فر رویش کمی کره می زنیم.
    نوش

    About The Author