طرز تهیه شیرینی شکرپاره :
مواد لازم:
- 250گرم کره یا مارگارین
- یک و نیم استکان ایرمیک (آرد سمولینا )
- دو استکان پودر شکر
- دو عدد تخم مرغ
- یک پاک وانیل (5گرم وانیل شکری )
- یک پاکت پکینگ پودر ( 10 گرم یا یک قاشق غذاخوری )
- آرد به میزان لازم
مواد شربت:
- سه لیوان شکر
- سه و نیم لیوان آب
- چند قطره آبلیمو
طرز تهیه شیرینی شکرپاره:
ابتدا شربت را آماده کنید آب و شکر را روی حرارت بجوشانید 8 دقیقه بعد از جوشیدن چند قطره آبلیو اضافه کنید . 5 دقیقه دیگر بجوشانید و از روی حرارت بر دارید.
داخل کاسه ای کره هم دمای محیط و پودر شکر را خوب مخلوط کنید. تخم مرغ را هم اضافه کنید و به هم زدن ادامه دهید بقیه مواد را هم مخلوط کنید و سپس آرد را به تدریج مخلوط کنید تا خمیر نرمی به دست آید. از خمیر به اندازه گردو برداشته با دست گرد کنید و در سینی فر که کاغذ روغنی انداخته اید بچینید و رویش یک عدد بادام یا فندق قرار دهید و در فری که از قبل روی 180 درجه گرم شده تا طلایی شدن روی شیرینی ها بپزید .
بعد از در آوردن از فر شربت ولرم را روی شیرینی های داغ بریزید .
نوش جان